Home » Weekly favorites: hallo hittegolf!

Weekly favorites: hallo hittegolf!

Weekly favorites

Ik vind het zelf elke keer weer een feestje om de Weekly favorites in elkaar te zetten. Zo beleef ik de week automatisch weer opnieuw en dit was een hele leuk week! Ik vraag steeds meer hulp met mijn zwangerschapsischias en dat is voor mij behoorlijk uit mijn comfortzone, dus ik kan er op die manier toch iets positiefs uit halen en groeien. Dankbaar voor iedereen die voor me klaarstaat. Kijk je mee wat we afgelopen week allemaal hebben meegemaakt?

Links: We zijn best wel veel binnen met dit hete weer en mede ook doordat ik buiten nergens een goede houding kan vinden door de ischias. Lot spendeert iets meer tijd voor de tv dan ik eigenlijk zou willen maar inmiddels heb ik dat wel geaccepteerd. Het is even niet anders. Rechts: HEAVEN! Oh, ik ben zo’n brielover hè. Deze brie is gemaakt van gepasteuriseerde melk en dan mag je hem ook gewoon eten tijdens de zwangerschap.

Ik ging ook een dagje naar mama en Jos toe samen met Lot. Ik kan inmiddels bijna niet meer autorijden dus Vanja dropte ons ’s ochtends op weg naar zijn werk en haalde ons op de terugweg weer op. Zo kon ik toch bij Lot zijn maar had ik meteen ook wat hulp met tillen en de verzorging van Lot.

Links: mama kwam me als tussendoortje twee kipfiletrolletjes brengen met daarin sla. Tip hoor, simpel, maar wel super lekker en eiwitrijk. Rechts: dit was mijn lunch. Een kommetje milde magere kwark met wat Kvarg framboos, wat muesli en een paar druiven.

Links: ’s middags kwam Lynn ook nog op bezoek, gezellig! Rechts: “Mama, ik wil door het poortje”.

Links: dat mandje wat je ziet op de foto gebruikt Lot dus als bedje voor de beer die je daarvoor op de grond ziet liggen. De handdoek is dan het dekentje. Maar het is natuurlijk ook leuk om zelf in het bedje te gaan zitten. Rechts: dit was weer thuis en om af te koelen besloot ik even met mijn voeten in koud water te gaan zitten. Zo fijn.

Vrijdag had Vanja papadag en hij ging op bezoek bij tante Judith (zijn zus) en de kids. Zwembadje, andere kindjes om mee te spelen, altijd goed en gezellig. Ik werkte die dag thuis.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.