Home » Weekly favorites: herstellen, monopoly & Netflix

Weekly favorites: herstellen, monopoly & Netflix

Weekly favorites

Het is weer donderdag dus tijd voor een Weekly favorites. Wel een wat kortere deze keer. Ik zit alleen maar thuis dus heel veel valt er niet te beleven. Daardoor besef ik me wel extra hoe graag ik mijn werk doe. En dat ik meer tijd heb om te bloggen vind ik ook prima. Dit is voor het eerst een artikel getypt op een Windows laptop. Gisteren is er ijswater over mijn Macbook Air gegaan… Hij ligt nu in een bak met rijst bij de verwarming… Hopelijk doet hij het nog… Kijken jullie mee?

medicijnen

Ik ben blij als ik straks weer van de medicijnen af ben. De tramadol heb ik inmiddels afgebouwd. Nu de rest nog…

bank

Mijn plekje op de bank. Ik wissel een beetje af tussen bed en bank. We hebben ook nog een leeshoekje met een bankje bij het raam. Daar zit ik ook wel eens. Gelukkig heb ik Netflix… Ik heb inmiddels alle seizoenen van Suits gezien. Heeft iemand tips voor een andere leuke serie?

Koffie

Een paar dagen terug kon ik voor het eerst weer koffie drinken, dat had ik echt gemist. Nu ik gisteren toch weer een (kleine) nabloeding heb gehad ben ik toch maar weer wat voorzichtiger geworden. Maar tot nu toe gaat het goed en als ik de arts mag geloven herstel ik snel ten opzichte van anderen. Dat is fijn!

eiereneitje

Gekookte eitjes gaan ook best goed.

Monopoly

En we deden Monopoly Wereldeditie, super leuk! Ik kon alleen niet winnen van Vanja.

Pinterest

Ik kom nu wel toe aan klusjes die al een tijdje waren blijven liggen. Zoals het updaten van ons Pinterest account. Ik gebruik Pinterest ook veel voor in mijn praktijk. Er staan recepten op en leuke artikelen over voeding. Volg je me al?

sokken

Sokpantoffels… haha ze zitten heerlijk!

Noa

Samen met Noa de laatste aflevering van Suits kijken. Super leuke serie. Nu op zoek naar een nieuwe serie.

 

Liefs Nicky

Deel:

1 Reactie

  1. 7 januari 2016 / 19:23

    Heerlijk die sokpantoffels, haha! En een hele lieve kat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.