Home Β» Weekly favorites: high tea, oma 89 jaar en een dagje sauna

Weekly favorites: high tea, oma 89 jaar en een dagje sauna

Weekly favorites

Ik heb een super leuke week gehad en ik kijk er altijd weer naar uit om de Weekly favorites te schrijven. Zo sta ik nog even stil bij wat er allemaal gebeurd is, heel fijn want ik ga zelf altijd maar door en door. Soms is het ook goed om even een pas op de plaats te maken en te kijken wat je allemaal al hebt (en hebt bereikt). Kijk je mee naar de foto’s?

Vrijdag

In de ochtend gingen we naar onze buurman, hij maakte etsen en we mochten er altijd nog twee komen uitzoeken, leuk!

Kerstboom

Daarna gingen we de kerstboom versieren, zo gezellig! Dit is het resultaat, we hebben het bewust wat ‘rustiger’ gehouden dan andere jaren. Een aantal jaren terug hadden we een hele volle boom met warme tinten zoals rood en bruin en een knalrode ster erbovenop. Smaak verandert laten we maar zeggen, dit past wat meer bij de rest van onze stijl thuis (wit, landelijk, retro), wij zijn er blij mee! Alleen de piek ontbreekt nog, mama heeft er waarschijnlijk nog een liggen, dan is ons boompje compleet.

High tea 1

’s Middags gingen we naar Milk & Cookies voor een high tea met papa, Lynn en Willy & Rianne. Ik werk soms ook bij Milk & Cookies aan mijn blog. Soms vind ik het fijn om mensen om me heen te hebben en met bloggen heb ik dat niet altijd. Ik heb mijn laptop en wifi nodig en dan kan ik overal werken. Zeker een aanrader want de koffie (en ook de thee trouwens) zijn super lekker πŸ™‚

High Tea

Dat ziet er super lekker uit: yoghurt met granola en honing, scones, brownies, bonbons… Ohja en onbeperkt thee.

High tea

Even een selfie πŸ™‚ broertjelief vond het nodig de foto een andere twist te geven.

Lynn en papa

Daarna kregen we allemaal een kraslot (was een actie), Lynn won een pakje wafels en Rianne een fles curry. De grootste lol hadden we…

Family lopen

Daarna richting de auto, richting huis.

’s Avonds hadden Vanja en ik nog een vergadering met de S&P groep (structuur en planning) van het LifestyleCenter.

Zaterdag

Begon voor mij niet zo heel goed, ik was er (alweer) niet zo goed aan dus de Bootcamp heb ik overgeslagen. Wie komt er morgen (19:30-20:30 uur) of zaterdag mee bootcampen?

Bootcamp1

Toch wat huishoudelijke dingetjes gedaan en ’s avonds verjaardag van Monique en Gé (oom & tante). Vergeten foto’s te maken, oeps.

Zondag

Ready BBS

Vandaag was er weer een Business Building Seminar (BBS) in Cuijk, Vanja mocht spreken vandaag! Ontbijtshake klaar en ready to go!

VanjaBBS1

Aan het werk… (*ik ben trots)

rianne mandy

MandyLynnRianne

Mandy en Rianne (rechts en links) kregen hun erkenning vandaag omdat ze allebei de volgende stap in het marketingplan hebben gehaald, gefeliciteerd kanjers! Ze zitten in het team van Lynn (midden) dus even een teamfoto πŸ™‚

Om half 4 was de meeting afgelopen en gingen we snel richting Maasbree want oma werd 89 jaar en hield een feestje bij ‘de Fabriek’.

Oma

De muts even op voor de foto. Dankbaar dat oma er nog is (en nog super vitaal!)

Feest oma

Het was een beetje lastig om scherpe foto’s te maken. Een ‘goede’ camera staat op mijn wishlist voor 2016.

Fabriek

We kregen een warm buffet met heerlijk toetje! Voor de kids was er een speelruimte met springkussen en klimrek, maar ook de wat oudere kids hadden de grootste lol.

’s Avonds thuis heb ik nog de laatste dingen voorbereid voor het spreekuur van maandag.

Maandag

Vergeten foto’s te maken. Ik had een hele drukke dag in de praktijk en in het LifestyleCenter van 8:00-19:15 uur. Daarna was er eigenlijk nog een meeting maar deze heb ik voorbij laten gaan, even aan mezelf denken.

Dinsdag

Ziekenhuis

In de ochtend had ik onderzoeken in het ziekenhuis: een gesprek met de verpleegkundige (en lichamelijk onderzoek), een gesprek met de anesthesist en een gesprek met de KNO-arts (en onderzoek). Gelukkig een akkoord voor de operatie dus aftellen richting 29 december.

Hierna heb ik thuis gewerkt en later in de middag had ik nog wat afspraken in de praktijk. Dinsdagavond een rustiger avondje samen met Vanja.

Woensdag

Spa Sense

Jaaaaa, hier hadden we al een aantal weken naar uitgekeken. Een dagje ontspannen in de sauna, zo fijn! We waren om 11:00 uur daar en om 23:00 uur ’s avonds waren we weer thuis. Op zo’n dag doen we vaak maar 2 rondjes sauna. De rest heerlijk ‘relaxen’, lezen, eten en vaak hebben we ook wat brainstormsessies over de business haha. Fijn om even alles op een rijtje te zetten. Heel toevallig kwamen we ’s avonds een bekende tegen. Ofja bekende… We hebben Sanne (en haar familie) leren kennen toen we een aantal maanden terug ijs gingen eten bij Clevers, er was toen heel weinig plaats en dus kwamen we samen aan een tafel en al snel raakten we aan de praat, heel gezellig! Toen kwamen we erachter dat Sanne ook aan topsport doet, veldrijden, en dat ze ook een blog heeft! Sinds toen volg ik haar ook dus ik vond het wel heel toevallig dat we elkaar in de sauna weer tegen kwamen. Toeval bestaat niet toch? Je kunt Sanne’s blog vinden op sannevanpaassen.nl. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.