Home ยป Weekly favorites: ijsjes, vrienden & nieuwe Challenge

Weekly favorites: ijsjes, vrienden & nieuwe Challenge

Weekly favorites

Het is weer donderdag en dus tijd voor een nieuwe Weekly favorites. En wat een heerlijk weer is het, ik hou zo van de lente! Dat het licht is ’s ochtends, dat de vogeltjes fluiten, al die simpele dingen! Lees je mee?

Donderdag

Bootcamp Venlo

Donderdag uiteraard weer de Bootcamp, vaste prik! Er komen steeds meer nieuwe mensen bij elke week, heel leuk om te zien! En nog veel leuker om te zien is dat iedereen zo groeit elke week, je kunt de Bootcamp namelijk zo zwaar maken als je zelf wil dus iedereen kan mee doen. Kom je vanavond ook mee doen? Elke donderdagavond en je mag gerust iemand meenemen, de eerste proefles is gratis!

Vrijdag

Niej Jork Venlo

Vanja heeft een nieuwe baan en dat gingen we vieren! Uiteten bij Niej-Jork, we waren hier nog niet eerder geweest maar zo lekker! Zijn nieuwe functie is Service Coördinator bij een groot bedrijf. Ik vind het heel tof dat hij een functie heeft gevonden die heel uitdagend is en heel goed bij hem past.

Niej Jork Venlo

Het zijn allemaal kleine hapjes die je kunt kiezen, twee per ronde. Echt alles wat ik gehad heb vond ik lekker!

Niej Jork Venlo

Crème Brûlée… Die heb ik 2 keer besteld haha.

Niej Jork Venlo

Deze pastasalade was ook heel erg lekker. Wat ik ook heel leuk vind is dat de kaart elke 3 maanden wordt vernieuwd, dus de hapjes veranderen. Dan blijft het ook leuk, heel slim!

Zaterdag

Noa

Weekend! Zaterdag begon ik de dag met persoonlijke ontwikkeling. Lezen in het boek over Steve Jobs. Noa vond dat een goed plan en kwam fijn bij me liggen. Genieten!

Veer Grubbenvorst

’s Middags gingen we naar Clevers in Grubbenvorst. Daar hebben ze mega lekker ijs. We gingen met de fiets en we moesten met de veerpont, vroeger vond ik dat helemaal fantastisch! Jeugdsentiment ๐Ÿ™‚

Clevers Grubbenvorst

Vaste prik: Advocata! Vanille ijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom. Vanja ging voor yoghurtijs met noten en honing. Volgende keer ga ik ook eens yoghurtijs proberen. We komen vast nog een paar keer terug de komende maanden. Vanja’s zussen en kids waren ook gezellig mee.

Vriendenavond

’s Avonds kwamen Linda en Kevin. Wij kookten frittata. Dit recept komt maandag online. Daarna deden we spellen, heel gezellig!

Zondag

BBS Cuijk

Zondag was het weer tijd voor het Business Building Seminar (BBS) in Cuijk.

BBS Cuijk

Rianne (schoonzusje) is supervisor geworden in ons team en ze kreeg haar erkenning van onze upline Patrick Vaasen. Het was weer een super leerzame dag, in de supervisor workshop kregen we nog een hele goede training van Patrick. Daar hebben we weer veel inspiratie uitgehaald om verder te bouwen!

Maandag

LifestyleCenter Venlo

Maandag werkte ik in de praktijk en ’s avonds nog een training in ons LifestyleCenter. FUN SIMPLE MAGICAL ๐Ÿ™‚

Dinsdag

Persoonlijke ontwikkeling

Dinsdag werkte ik vanuit huis en pakte ik ook weer wat persoonlijke ontwikkeling mee! ’s Middags gaf ik les over Gezonde Voeding op een MBO opleiding. Dit zijn telkens periodes van 4 weken van 1 uur en deze week was alweer de laatste les.

Ei

Vanja’s kookkunsten, super lekker!

Toetsenbord

Ik heb nu een apart toetsenbord erbij. Als ik aan mijn bureau werk gebruik ik deze. Tot nu toe bevalt dat heel goed. Ik zit dan wat verder weg van het scherm wat ik wel prettig vind. Deze bestelde ik in januari via Mini in the Box en in maart ergens kreeg ik hem binnen. Maargoed, wel heel erg fijn!

Macbook

Dinsdagavond werkte ik in bed verder aan artikelen.

Woensdag

30 dagen Challenge

En gisteren startte ik met een nieuwe Challenge om zelf weer even de juiste flow te pakken te krijgen. Super leuk om op Facebook en ook via reacties te zien dat jullie met me meedoen. Op naar een mooie zomer! Als je meedoet, gebruik dan op Facebook en Instagram de #byh30dagenchallenge, dan kunnen we elkaar volgen en inspireren! Vanavond staat voor mij de Bootcamp op het programma.

 

Volg je me al via Bloglovin’?

 

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

  1. 14 april 2016 / 10:08

    Gefeliciteerd met Vanja zijn nieuwe baan ๐Ÿ™‚ Je hebt trouwens een volle week achter de rug, leuk om te zien. Liefs Marjon

  2. 14 april 2016 / 12:39

    Ziet er super leuk uit, ik ben nieuw op je website maar je hebt er gelijk een nieuwe bloglovin volger bij! liefs en alvast een fijn weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.