Home » Weekly favorites juli recap

Weekly favorites juli recap

Juli recap klaarEindelijk weer een Weekly favorites online! Afgelopen weken is er veel gebeurd, de focus was weer helder en dat resulteerde in heel veel nieuwe mensen die ik mag begeleiden naar hun doel (wat natuurlijk super leuk is!) maar dat betekende ook dat ik even door de bomen het bos niet meer zag. Hierdoor is het bloggen even op een lager pitje komen te staan. Ik hoop dat ik hier snel mijn ritme in vind want ik heb het heel erg gemist!

Het leek me niet zo handig om drie Weekly favorites tegelijk te doen dus ik heb er een Juli recap van gemaakt. Wellicht is dat voor de toekomst ook een beter idee?

te koopAfgelopen weken is er in huis veel veranderd. We hebben al onze meubels te koop gezet en daarvan nieuwe meubels gekocht. We wilden een andere sfeer creëren. Inmiddels zijn veel meubeltjes al verkocht maar de buffetkast en het tv kastje zijn nog te koop. Dus ken je iemand die hiernaar op zoek is, laat het even weten!

MeubelsInmiddels hebben we een nieuw tv-kastje en ik heb in huis een werkplek gemaakt. Heel erg fijn, nu hoef ik niet meer aan de keukentafel te werken en kan ik privé en werk een beetje scheiden. Ik ben heel blij met de nieuwe stijl, een beetje landelijk met retro!

NoaToen ik even niet keek was Noa aan het snoepen van een glas melk haha, zo schattig!

camperenBegin juli gaven Vanja en ik onze eerste training als gastsprekers en daar maakten we meteen een weekend van, wat hebben we genoten! De training ging erg goed en we hebben er heel veel van geleerd, zeker voor herhaling vatbaar. We genoten dat weekend van Goeree-Overflakkee (wat overigens in Zuid-Holland ligt en NIET in Zeeland haha).
* Kamperen moet natuurlijk met een K, geen idee waar ik met mijn gedachten was haha!

DSC_0614De laatste Radler ging in de auto op, toch ook wel weer lekker om naar huis te gaan.

DSC_0615In Oude-Tonge (waar we op de camping zaten) was het erg lekker weer, lekker windje. Hoe dichter we weer bij Limburg kwamen hoe warmer het werd. Ik had zin in een McFlurry dus stopten we nog even bij de Mac.

DSC_0620Ik deed een leuke actie waarin ik 5 3-Day Try-Out pakketjes van Herbalife verlootte, wat een reacties zeg, gaaf!

LDWIn juli was er ook weer een Leadership Development Weekend van Herbalife. Daar hadden we weer drie maanden naar uitgekeken! Vrijdagavond begon het LDW met de Celebration Night van de Level 10 Challenge! En……… 3 prijswinnaars, wat was ik trots! Over die avond zal morgen een apart artikel online komen met alle ins en outs.

De zaterdag en zondag kregen we training van Juliane Davidshofer uit Zwitserland en nog heel veel meer goede sprekers. We hebben weer super veel geleerd en zulke weekenden zijn altijd heel goed voor je focus. We hadden weer heel duidelijk voor ogen waar we naartoe wilden en maandag zijn we meteen vol enthousiasme aan de slag gegaan. Op zaterdagavond is er altijd een party met een thema, dit keer: white with a touch of green. Geslaagd feestje weer!

DSC_0667Die week kreeg ik van Olaf een bedankje voor de begeleiding tijdens zijn Level 10 Challenge, wat gaaf, dankjewel!!

Oma OpaTante Maria (mijn peettante) werd 50 en we gingen bij opa en oma barbecuen, super lekker gegeten en marshmallows als toetje, yum!

DSC_0674Mijn zusje Lynn is inmiddels ook Member geworden bij Herbalife, welkom in ons team sis! Ik ben haar nu alles aan het leren en dat gaat met behulp van tell-show-try-do. Eigenlijk is het een soort training on the job. Dus eerst vanalles uitleggen (tell), daarna laat ik zien hoe ik dat doe (show), daarna gaat ze het zelf proberen (try) en ben ik er uiteraard bij om te helpen en als dat goed gaat kan ze zelf aan de slag (do). Hoe leuk is dat, iets doen wat je leuk vind, vanaf het begin wat verdienen door het werk wat je doet, maar je hoeft nog niet alles te weten want je coach doet het werk voor je en zo leer je stapje voor stapje de bussiness! En het mooiste van alles: je mag mensen helpen naar hun doelen, zo dankbaar!

Hier hadden we een bussinessmeeting en het stukje vrijheid is wat me zo aantrekt in dit werk: die meeting kan gewoon lekker buiten in de tuin als het mooi weer is, I love it!

DSC_0675Elke maand is er een SKIN party in ons LifestyleCenter in Venlo. Altijd een super gezellige avond waarin gasten de SKIN producten kunnen uittesten in een gezellige, informele sfeer. Zo ziet zo’n tafel er dan uit. Binnenkort heb ik er weer een heleboel gepland staan. Ik geef deze workshops ook vaak bij iemand thuis, heel leuk!

DSC_0689Mooie foto van Noa *liefde*

DSC_0699Hele charmante foto…. We gingen Lynn en Cosmin ophalen van Schiphol (heerlijk op vakantie geweest in Griekenland) alleen landden ze midden in de nacht *zucht*. No problem, wij halen jullie wel op! Dus zo zaten we om half 3 te wachten tot ze er waren met een lekkere cappuccino.

DSC_0702We hebben al onze Herbalife voorraad inmiddels op het LifestyleCenter staan, een paar dingen hebben we wel nog thuis maar de kast was een beetje een puinhoop geworden. Deze heb ik gisteren opgeruimd en ziet er nu zo uit! Als het netjes en opgeruimd is wordt ik daar altijd heel rustig van.

Me timeGisteren ging Vanja met collega’s de Tour kijken dus had ik een middagje ‘Me time’! Heerlijk, daar kan ik echt van genieten. Muziekje aan, wat poetsen. Maskertje op, lekker lang douchen en ’s avonds hebben we samen een film gekeken met wat lekkers. Wat een fijn weekend!

Vandaag heb ik alvast een planning gemaakt voor de komende week zodat we gefocust aan de slag kunnen. Verder een rustige dag vandaag en lekker genieten van elkaar en van het weekend!

 

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.