Home Β» Weekly favorites: klussen in de babykamer, heerlijk weer & teamavond!

Weekly favorites: klussen in de babykamer, heerlijk weer & teamavond!

Weekly favorites

Nu weet ik het zeker, ik moet weer terug naar elke week een Weekly schrijven want ik heb gewoon teveel foto’s als ik twee weken bij elkaar wil voegen. Dus dat ga ik vanaf nu ook weer doen. Kijk je mee naar mijn afgelopen twee weken?

 

Donderdag

Bootcamp

Donderdag zoals altijd de bootcamp. Ik had (eindelijk) een selfie stick gekocht dus die moest meteen gebruikt worden. Super leuke workout, er kwam zelfs een klein meisje meedoen haha.

 

Vrijdag

Belly

Deze maxi jurk is nieuw en die zit wel niet zo fijn! Hier was ik klaar om te vertrekken naar Hattem samen met Vanja. Onze lieve vrienden hadden een geregistreerd partnerschap en ter hiervan hielden ze een gezellige feestavond thuis.

Geregistreerd partnerschap

De drie musketiers, net als vroeger! Met Simone (links) en Saskia (rechts) heb ik stad en land afgereisd voor het tafeltennissen want we speelden samen in het Nederlandse Team. We waren elkaars grootste concurrenten (nationaal gezien) maar daar tegenover nog vele grotere vriendinnen en dat vond ik altijd heel bijzonder en speciaal. We gingen ook vaak samen op vakantie. Simone is ook zwanger (10 weken verder dan dat ik ben) en Saskia is nu dus ook ‘getrouwd’. Goh, wat gaat het leven hard (cliché)…

Geregistreerd partnerschap

We hebben in ieder geval een super gezellige avond gehad, thanks friends! Gerben (linksboven in de hoek) is paralympiër (ook tafeltennis) en gaat naar de Olympische Spelen in Rio, hoe gaaf is dat! In Athene 2004 behaalde Gerben met het team een gouden medaille! We gaan je uiteraard volgen en heel veel succes (en geniet!). Je kunt Gerben volgen via zijn site www.gerbenlast.nl

 

Zaterdag

LDW

We sliepen in een hotel in Ermelo want het weekend hadden we een Leadership Development Weekend van Herbalife. Achteraf gezien kwam dat perfect zo uit. En wat een weekend weer. We nemen weer heel veel dingen mee voor onze Herbalife business maar vooral vertrouwen. Er waren een aantal dingen die ons erg raakten en dat zorgde voor een soort knop om. Thanks Ryan en Bjorn, vooral jullie!

LDW feest

Op zaterdagavond is er altijd een diner en party ‘in style’. Dit keer was het thema: IBIZA. Lekker gegeten, gedronken, gekletst en zo dankbaar dat we zoveel collega’s hebben die we inmiddels vrienden kunnen noemen, bijzonder!

 

Zondag

Zondag was alweer de laatste dag en is altijd weer een hele trainingsdag. Daarna was het nog even naborrelen en weer rustig op huis aan. De energie en visie die ik altijd heb na zo’n weekend is bijna niet te omschrijven.

 

Maandag

Herbalife

Maandag startte ik zoals altijd mijn dag weer met een Herbalife ontbijtje!

Health Coach

Inmiddels weer twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen in ons team via bovenstaande post die ik op Facebook had gezet, super leuk! Nog zo’n tof iets. Ik help mensen met hun doelen qua voeding maar ik vind het zo gaaf dat ik mensen ook mag helpen met een extra inkomen, bijbaantje of een totaal nieuwe carrière. Doing what I love!

Ruijgh

Heerlijk om veel vanuit huis te kunnen werken (zeker straks met een kleine) en soms ook buiten de deur. Ik ging met schoonzus Hanna werken bij Ruijgh, het was heerlijk weer dus we hebben buiten gezeten. En ik at deze lekkere salade.

Salade

Met zo’n warm weer vind ik salades veel lekkerder dus ook voor het avondeten maakte ik een salade. Het recept kun je hier terugvinden.

 

Dinsdag

Bakker Bart

Dinsdag had ik een aantal afspraken in mijn diëtistenpraktijk en daarna ging ik even langs bakker Bart voor een broodje gezond zonder saus πŸ˜‰ en een cappuccino.

Bootcamp

Ook weer even geflyerd voor de bootcamp!

Pasta

En een pasta maaltijd met truffel saus, heel erg lekker!

 

Woensdag

Zwembad Wisselslag

Woensdag werd het zo heet! Ik had mijn agenda zo gepland dat ik ’s ochtends gewerkt heb en ’s middags met de familie en kids naar het zwembad kon, heerlijk! Hier gingen we alweer naar huis. Daarna hebben Vanja en ik nog gebarbecued bij papa.

 

Donderdag

Bloemen

Haalde ik bloemen in huis, word ik altijd vrolijk van!

’s Avonds gingen we zoals elke donderdagavond weer bootcampen.

 

Vrijdag

Nieuwe shake

En vrijdag kwam de nieuwe smaak uit! Iedereen mag komen proeven πŸ™‚ stuur me gewoon even een berichtje!

 

Zaterdag

Babykamer

Afgelopen weekend was echt een klusweekend! De kledingkast verschoof van de ‘kleine kamer’ (wordt de babykamer) naar onze slaapkamer en we ruimden deze meteen helemaal uit. Gevolg: 8 grote sporttassen naar de buurman voor de kinderen in Gambia en 8 grote vuilniszakken met ‘rommel’ in de container. Zo’n fijn gevoel!

Teamavond

Daarna was de teamavond! 1x in de maand komen we met ons Herbalife team bij elkaar, dit keer gingen we ook barbecuen. Het was super gezellig en daarna hebben we nog een toffe meeting over de business gehad: fun, simple, magical.

 

Zondag

Clevers Kessel

Zondag hebben we nog verder geklust in huis en ’s avonds gingen we met mama, Jos, Willy, Rianne en Lynn een ijs eten bij de nieuwe Clevers in Kessel. Ik ging voor de warme framboos, erg lekker!

Daarna hebben Vanja en ik nog een stuk gewandeld langs de Maas, heel mooi!

Kessel

En we kwamen dit schattige huisje tegen!

 

Maandag

Tag

Maandag werd ik getagd door een oud klasgenootje, hoe lief!!

Baby

En ik voelde de kleine voor het eerst bewegen, heel bijzonder!

Selfie

Selfie tijd in de lift.

 

Dinsdag

Snapchat

Niet de meest charmante foto maar ik was Snapchat aan het uitvogelen. Als je het leuk vind om een kijkje achter de schermen te krijgen dan kun je me daar volgen, er komen ook korte filmpjes voorbij. Je vind me via de naam nickyvanpol. Ik zie je daar πŸ™‚

 

Woensdag

Gisterochtend had ik wat afspraken in de praktijk en daarna werkte ik thuis. ’s Middags kwam mijn nieuwe camera binnen, net een klein kind in de snoepwinkel, zo blij mee!

’s Avonds gaf ik een informatieavond over sportvoeding en aanvulling met Herbalife en daarna werkte ik verder aan deze Weekly favorites.

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen, laat even een comment achter hieronder. Ik vind het leuk om te zien wie mijn blogs leest πŸ™‚

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.