Home Β» Weekly favorites: Leadership Development Weekend

Weekly favorites: Leadership Development Weekend

Weekly favorites

Het is een paar dagen even stil geweest op mijn blog maar ik ben er nog! Vandaag gewoon zoals elke donderdag de Weekly favorites. Lees je mee?

Donderdag

Bootcamp Venlo

Donderdag was het weer Bootcamp tijd! De groep wordt weer steeds groter richting de zomer, heel tof! Vanavond mogen we weer, kom je ook mee doen?

Vrijdag

Subway

Afgelopen vrijdag was het zover, afgelopen weekend was het Leadership Development Weekend van Herbalife. Voordat we gingen nog even een broodje bij de Subway. Niet zo gezond maar heel erg lekker. Af en toe moet dat kunnen.

Subway

Smakelijk!

Camper

En dit was ons luxe huis voor het weekend. We bleven samen met Hanna en Tessa (en Lynn op vrijdag) slapen in de camper die van Tessa’s ouders is. Super gaaf!

Camper

Ready to go!

Camper

Ik reed met Hanna mee in de Camper en Vanja haalde Lynn even op en reed met de auto achter ons aan.

Camper

Nog even eten toen we daar aankwamen. Die avond was de Level 10 prijsuitreiking.

Level 10 Herbalife

Vanja moest (mocht) spreken die avond en ik was zo trots! Hij was Master of Ceremony dus hij mocht de hele avond aan elkaar praten en uitleggen wat de zakelijke kansen zijn als je met Herbalife gaat ‘werken’.  Het voelt alleen niet als werken omdat ik het zo leuk vind om te doen. Als je daar meer over wilt weten stuur me dan even een email of berichtje via het contactformulier.

Level 10

Ook nog even zijn voor en nafoto delen, super mooi resultaat. Inmiddels is hij alweer 4 kilo zwaarder dan zijn eindfoto dus we werken hard door aan onze eigen doelen.

Level 10

Ook afgelopen Challenge hebben we weer een aantal mensen begeleid naar hun doel en weer vielen we in de prijzen. Dit keer in de categorie Muscle Gain. Marijn werd 1e en Abbas 2e. Marijn werkt als Personal Trainer in de sportschool waar ik mijn praktijk heb. Marijn kwam in 90 dagen 6 kg spiermassa aan. Abbas kwam 4,7 kg spiermassa aan. Het gaat niet alleen om het resultaat maar ook om bijbehorende foto en het verhaal want in 90 dagen veranderd er natuurlijk een hoop. Daarnaast deed ook Soner nog mee en hij werd 4e (net buiten de prijzen), hij kwam 3 kg in spiermassa aan!

Hieronder zal ik jullie de voor en nafoto’s laten zien:

Spiermassa aankomen

De voor- en nafoto van Marijn.

Spiermassa aankomen

De voor- en nafoto van Abbas.

Super trots op iedereen. Nu zijn we aan het werken aan het verlagen van het vetpercentage (droogtrainen). Als je ook richting de zomer aan je doelen wil werken dan kan ik je helpen en weet je me te vinden πŸ™‚ Afstand maakt niks uit, ik begeleid mensen door het hele land.

Zaterdag

Hardlopen

Zaterdag begonnen we met een ochtend run door de bossen van Arnhem. Ik heb 5 jaar op Papendal gewoond maar eigenlijk niet zoveel meegekregen van de omgeving. Zonde!

Hardlopen

Let’s go go go!

Herbalife

Patrick Vaasen is onze upline sponsor en haalde als eerste in Nederland de Miljonair Team 7,5 pin! Wow, wat een leiderschap en wat kunnen we daar nog veel van leren. Nogmaals proficiat Patrick! Als je goed kijkt zie je me net rechtsboven Patrick πŸ˜‰ je kunt denk ik wel raden wie Patrick is haha.

Zondag

Plank Challenge

En toen de zondagochtend. We doen dan altijd een Bootcamp met iedereen samen. Dit keer was wel heel speciaal want Garrain Jones (de gastspreker van dit weekend uit Amerika) gaf deze Bootcamp. Wij volgen Garrain al 3,5 jaar via social media en Garrain zit nu 4 jaar in de business. Toen hij startte met Herbalife leefde hij in zijn auto. Ik ga niet het hele verhaal vertellen maar god wat was dit een inspirerend weekend!

Aan het eind van de Bootcamp deden we een Plank Challenge. De winnaar kreeg een super vette pet met 24FIT erop. Garrain leerde ons heel veel over mindset en doorzettingsvermogen. Ik haalde een 9 minuten plank met gestrekte armen en Vanja zelfs 35 minuten!!! Hierboven zie je dat Garrain Vanja coacht qua mindset. Dankjewel Garrain dat je ons zover hebt gepusht om tot het uiterste te gaan. Die focus houden we vast in onze business.

Garrain Jones

Even snel op de foto!

Herbalife

De middagtraining zondag was de afsluitende training. Ik weet niet zo goed wat ik moet typen. Ik wil heel graag aan jullie overbrengen wat ik gevoeld heb tijdens die training maar dat is onmogelijk. Garrain raakte ons recht in het hart en ik heb iets gevoeld wat ik nog nooit eerder heb gevoeld. Ik werd emotioneel en ik keek om me heen en zag dat iedereen hetzelfde voelde. Je kon een speld horen vallen in een zaal vol met 500+ mensen. Soms hebben ze het wel eens over lifechanging moments. Dit was er zeker één. Dit heeft me veranderd, mijn visie nog een stukje verbreed. Maandag was ik niet meer dezelfde persoon als vrijdag, in positieve zin πŸ˜‰ Thank you!

Waarschijnlijk klinkt dit allemaal heel gek als je dit zo leest en er niet bij was. Als jij ook op zoek bent naar verandering in je leven dan daag ik je uit om een keer mee te gaan en het zelf te ervaren πŸ™‚

Maandag

Herbalife

Jaa… Maandag! De maandag na het LDW plan ik altijd ‘vrij’ omdat ik dan helemaal gesloopt ben. Toch ging ik vol inspiratie aan de slag. En natuurlijk mocht mijn ontbijtje niet ontbreken.

Salade

Die avond aten we een lekkere salade met kipreepjes, avocado, gekookt eitje, rucola melange en snoeptomaatjes.

Krachttraining

Ik had nog afspraken in de praktijk ’s avonds en Vanja ging trainen! Daarna gaven we nog een training met ons team over de business.

Dinsdag

The power of positive thinking

Dit is het boek wat Garrain 268 keer gelezen heeft. Maandag heb ik hem meteen besteld en dinsdag was hij binnen. Ik ben al bij hoofdstuk 4.

Verjaardagstaart

Dinsdag werkte ik tot half 5 in de praktijk en daarna ging ik door naar de verjaardag van mijn nichtje Liv. Alweer 3 jaar, wat vliegt de tijd!

Verjaardag

De jarige job!

Woensdag

Ruijgh

Gisteren was het Koningsdag en had ik vrij gehouden. Wel moest ik nog vanalles bijwerken maar ik vind het altijd fijn om wel even de deur uit te gaan. We besloten te gaan lunchen bij Ruijgh en daar ook te werken (mails beantwoorden, adviezen uitwerken enzovoorts).

Ruijgh

We gingen allebei voor een salade. En hij was heerlijk!

 

Ik heb alweer helemaal zin in de nieuwe week en de agenda zit lekker vol. Let’s get people healthy and fit!

 

Liefs Nicky

Deel:

1 Reactie

  1. 28 april 2016 / 13:04

    Leuke foto’s! Ik krijg helemaal zin om te sporten. En super leuk het reizende huis :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.