Home » Weekly favorites: Lekker Venlo, familiedag & bekendmaken zwangerschap

Weekly favorites: Lekker Venlo, familiedag & bekendmaken zwangerschap

Collage

Lekker Venlo, familiedag van Zetsen en het bekendmaken van onze zwangerschap. Dat waren me de twee weken wel, super leuk natuurlijk! Pak een kop thee en lees gezellig mee!

 

Donderdag

Tussendoortje

Dit is één van mijn favoriete tussendoortjes: rijstwafels (of speltwafels) met een gekookt eitje en een klein beetje peper en zout.

 

Vrijdag

ZooPlus

Vrijdag kwamen er twee grote pakketten binnen…

Noa krabpaal

Voor lieve Noa. Ze miste een echt eigen plekje dus kochten we een grote krabpaal (die toch in het interieur past, ook niet onbelangrijk). Ze ging meteen in het huisje liggen, zo schattig!

Krabpaal ZooPlus

En de boel even verkennen natuurlijk!

Noa

Er zaten ook nog twee speeltjes met kattengras bij. Noa is niet zo’n speelfanaat maar dit vindt ze geweldig!

 

Zaterdag

Lekker Venlo

Zaterdag hadden we een rustig dagje en ’s avonds gingen we met Hanna en Tessa naar Lekker Venlo. Hier zitten we bij Bruiz Maasbree, echt een aanrader! Er waren heel veel verschillende tentjes waar je overal verschillende dingen kon eten, we hebben een super gezellige avond gehad.

 

Zondag

Vaderdag

En zondag was het vaderdag! Pap en Mill willen graag een buitenkeuken dus hadden we een waardebon gemaakt voor een bijdrage en verder had Lynn hele leuke cadeautjes erbij gehaald in BBQ stijl zoals tangen voor de barbecue en een schort enzo. Pap was er heel blij mee, top! Wij komen wel barbecuen, no problem 😉

Familiefoto

Op vaderdag hebben we altijd familiedag van Zetsen. We wilden graag een nieuwe familiefoto dus die maakten we die dag en ik vind hem echt leuk geworden! Die komt waarschijnlijk bij papa aan de muur thuis.

Familie in de auto

Het is altijd een verrassing wat we gaan doen met de familiedag. Ieder jaar wisselen we qua organisatie en alleen de organisatie weet wat we gaan doen. Hier staan we op de veerboot 😉 Nog geen idee waar we gaan eindigen haha.

El Magico Steyl

We gaan naar Steijl, naar El Magico om precies te zijn. We kregen een super leuke goochelshow in een klein theater bij deze meneer in de tuin. Hij deed het echt fantastisch. De kinderen hebben de ogen uitgekeken maar ook voor volwassenen was dit super leuk!

Oma Zetsen

Oma wordt dit jaar 90 jaar, nog zo vitaal!

Familiedag Zetsen

Ook maakten we met de hele familie Zetsen weer een nieuwe foto voor bij oma aan de muur! Er komen steeds meer kinderen bij haha.

 

Maandag

Leren boekentas

Deze super toffe leren boekentas heb ik heel lang gebruikt. Nu al een tijdje niet meer dus ik heb hem te koop gezet op Marktplaats. De groene variant is inmiddels al verkocht. Stuur me even een berichtje als je deze tas wil hebben 🙂

Training LifestyleCenter

Zoals altijd op maandagavond weer een training met het Herbalife team, deze keer ging het over het proefpakketje en de follow up en begeleiding.

 

Dinsdag

Dinsdag moest ik de hele dag thuis zijn omdat ze aan de balkonkant de kozijnen kwamen verven. De mannen zouden om 8 uur komen dus ik stond om half 8 in de douche. Ging de bel… Help… Snel de badjas aan, deur open. Waren ze daar al, had ik verkeerd op het blaadje gekeken, er stond inderdaad half 8. Oeps… Mannen de weg gewezen en toen maar snel omgekleed haha, echt weer een actie voor mij.

Efe

Rond de middag kreeg ik een appje van Hanna of ik zin/tijd had voor een kop koffie bij Leurs. Zin heel veel en tijd ook maar ik kon niet weg door de schilders. Dus kwamen Hanna, Efe en Liv gezellig bij ons spelen.

Mama kwam daarna ook nog even langs, gezelligheid!

 

Woensdag

Noa deur

Noa wilde blijkbaar niet dat we weggingen…

Maasboulevard

Elien is bijna afgestudeerd en we moesten de toetsen nog samen doorlopen. Omdat dit de laatste keer was en het was lekker weer besloten we dit in de stad te doen!

Tuin

’s Avonds nog even naar Hanna en Tessa, lekker in de tuin zitten.

 

Donderdag

Oppassen nichtjes

Donderdag paste ik een paar uurtjes op. Fee en Liv wilden even op de foto, wat een lol hebben we gehad!

Norman Vincent Peale

Normaal ga ik daarna Bootcampen zoals elke donderdagavond maar ik was helemaal op. Ik besloot daarom maar rustig aan te doen en ik las weer in mijn favoriete boek. Inmiddels heb ik hem 1x uit, maar ik begin gewoon weer opnieuw.

 

Vrijdag

10 weken echo

Vrijdag was weer even spannend en tegelijkertijd ook heel erg leuk want we hadden weer een echo. De termijnecho waarin we ook de definitieve uitgerekende datum te horen kregen. De kleine was goed gegroeid en ik bleek 10 weken en 2 dagen zwanger te zijn, de uitgerekende datum komt daarmee op 18 januari 2017! Gisteren kwam de allereerste zwangerschapsupdate online en deze werd super vaak bekeken, wat leuk!

We wilden graag tot na deze tweede goede echo wachten met het naar buiten brengen van onze zwangerschap, helaas was het al wat uitgelekt dus we waren blij dat we het nu zelf online konden zetten want ik zou het jammer hebben gevonden als collega’s enzo het via via zouden horen. We wisten van tevoren dat dit een risico was door het al aan familie te vertellen voordat het bekend mocht worden dus dat was even spannend. Maar na de goede echo vond ik het ook helemaal niet erg meer!

Wij zijn zwanger

Die middag zetten we deze foto op Facebook en plaatste ik een blog online met het nieuws. Op Facebook kwamen er meer dan 900 likes en bijna 400 reacties, woooow… Dit hadden we echt niet verwacht en we willen iedereen bedanken, zo gaaf en leuk!

 

Zaterdag

Zaterdag gingen we zwemmen met Tessa, Fee en Liv in Straelen. Het was super gezellig maar ik vergat foto’s te maken. Toen we terugkwamen had Hanna een lekker lunch klaargemaakt!

 

Zondag

Ontbijt

Het waren nogal hectische dagen dus Vanja en ik besloten zondag om een chilldag in te bouwen. We hadden al heel lang niet meer uitgebreid ontbeten dus dekten we de tafel, zo gezellig!

Regenboog

We hebben altijd een super mooi uitzicht natuurlijk en met zoiets maakt het dit extra bijzonder. Een dubbele regenboog!

 

Maandag

Balance your Health

De nieuwe kleding voor de Fitclub is binnen, super gaaf geworden al zeg ik het zelf!

Balance your Health

Heel wat verschillende dingen, een tanktop maar ook nog wat andere shirts en twee sportbroeken. Ik ben benieuwd hoelang ik ze nog kan dragen 😉

Cafe Central Venlo

’s Middags ging ik lunchen met lief vriendinnetje Linda. Linda is ook zwanger maar al een heel stuk verder: 36 weken. Brie mag eigenlijk niet tijdens de zwangerschap omdat dit vaak van rauwe melk is gemaakt maar in dit restaurant was hij van gepasteuriseerde melk en dus mochten we dit met een gerust hart eten. Oh zo lekker!

Teamkleding

Nog een truitje uit de nieuwe collectie. Achterop staat hetzelfde als op de knalroze trui en de groene tanktop. Ik ben er blij mee!

 

Dinsdag

Dinsdag werkte ik in de praktijk. In de ochtend eerste nog een paar cliënten spreekuur. Daarna had Elien de laatste integrale toets zoals dat heet. Als ze deze haalt dan is ze afgestudeerd en officieel diëtiste. Ook kwam er een docentbegeleider van school. Elien moest verdedigen dat ze competent is zowel voor het diëtistisch handelen als ook voor de ondernemen opdracht die ze gemaakt heeft. Elien deed het goed, heeft de toets gehaald en is officieel afgestudeerd! Gefeliciteerd Elien en heel veel succes met wat je in de toekomst nog allemaal gaat doen 🙂

 

Woensdag

Jim Rohn

Gisteren werkte ik thuis. Ik deed veel dingen voor mijn blog en werkte ook aan mijn persoonlijke ontwikkeling!

Herbalife shake

Even een Herbalife shake tussendoor: 250 ml halfvolle melk met 2 eetlepels (26 gram) formula 1 Vanille en ongeveer 10 mangostukjes uit de diepvries. Yum!

Venlo

Even naar de stad om wat dingen voor de boekhouding aan te schaffen bij de Hema!

Sportvoedingsavond Herbalife Venlo

En ’s avonds naar het LifestyleCenter waar ik een sportvoedingsavond mocht geven! Weer nieuwe mensen leren kennen wat ik altijd heel erg leuk vind en na de info mag iedereen altijd vanalles proeven. Volgende maand geef ik weer zo’n avond. Kom je ook een keer luisteren?

 

Dat was een overvolle Weekly favorites, het waren dan ook twee volle weken! Zo leuk om er een overzicht van te maken zo sta je toch weer even stil bij alle leuke dingen en daar word ik blij van 🙂

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.