Home Β» Weekly favorites: lunchen bij PSV & sinterklaas

Weekly favorites: lunchen bij PSV & sinterklaas

Weekly favorites

Ik zou elke donderdag de Weekly favorites online zetten dus dat wil ik ook consequent gaan doen. Lezen jullie mee?

PSV

Vrijdag ging ik eerst naar PSV waar ik een afspraak had met Peter Rovers, de marketing manager van PSV. Ik begeleid hem qua voeding en eens in de zoveel weken ga ik dan naar PSV om te evalueren. Dit keer gingen we lunchen, dan kun je meteen mijn eetgedrag in de praktijk testen zei hij haha. Ik wilde daar nog foto’s van maken maar dat ben ik dus vergeten, slecht…

Cadeaus

Afgelopen donderdagavond ging Vanja bootcampen en was het mijn tijd om de surprise klaar te maken voor de dag erna. Ik weet het, ik ben weer eens laat. Ooit heb ik mijn surprise ook ruim op tijd klaar πŸ˜‰ Daarnaast verzamelde ik wat cadeaus voor opa en oma’s.

Gourmetten

Vrijdagavond hadden we surpise bij papa en Mill. Van tevoren lekker gourmetten en bijkletsen.

Lynn

Lynn mocht een groot telefoonpak aan en we gingen om van het lachen. Er zat ook een mooi gedicht van Vanja bij. Vanja staat bekend als DE dichter en had weer 2,5 kantjes in elkaar gezet (whaattt…..!)
Ze kreeg uiteindelijk een infusion waterfles (waar je fruit in kunt doen) en een powerbank om de telefoon op te laden.

Suprise

Dit was mijn surpise. Ik had Vanja, super leuk! Vanja is gek van de minions dus ik heb mijn creativiteit op zijn beloop gelaten. Best goed gelukt al zeg ik het zelf, toch? Hij kreeg voor de grap een lunchbox van de minions met een hengsel aan zodat je hem echt kunt dragen (hilarisch) en een paar happy socks waar hij helemaal fan van is.

Sneeuwpop

Gaaf, deze had Lynn gemaakt, super mooi!

Ik kreeg zelf een nagemaakte tafeltennistafel waar we een wedstrijdje op speelden (heey ik kon het nog haha) en toen mocht ik mijn beker gaan zoeken in de garage in de koelkast. Ook ik kreeg de infusion waterfles en daar ben ik echt super blij mee! Ik doe vaak komkommer, appel, citroen of munt in mijn water en nu is dat helemaal makkelijk geworden. Thanks Kai!

Oma

Een beetje een wazige foto maar oma was te snel haha. Ik had haar (eindelijk) een foto van onze bruiloft in een lijstje gegeven zodat ze die bij mijn andere neven en nichten kon hangen. Oma was er heel blij mee, super leuk!

SubwayZaterdagochtend gaf ik weer een bootcamples en daarna gingen we nog even op cadeautjesjacht want vandaag was het sinterklaas bij mama en Jos. Na de inkopen nog even naar de Subway voor een lekker broodje, ik kies altijd de Italian B.M.T. Ik vergat alleen dat ik hem normaal laat toasten, daar kwam ik pas achter toen ik een hap nam, oeps! Achja, nu vergeet ik het nooit meer.

Bowlen

Bowlen1

’s Avonds gingen we eten bij de Wok (vergeten foto’s te maken) en daarna bowlen bij Niëns (2,5 uur) met mama, Jos, Vanja, Willy, Rianne en Lynn. We konden 3 series afmaken en (uiteraard) won ik er ook één. Ik gooide 133, 121 en 120, best netjes toch?! Het was weer super gezellig!

Thee

Woonkamer

Zondagavond hadden we een rustig avondje voor onszelf, opladen voor de volgende week.

Masker

Noa

Ik ging voor een maskertje en knuffelen met Noa (en Vanja haha).

Mondays

En toen was het alweer maandag. Maandag, dinsdag en woensdag waren ‘gewone’ werkdagen in mijn diëtistenpraktijk en in ons LifestyleCenter.

Noa1

Omdat wij samen ook veel avonden werken proberen we in elk geval één avond per week samen vrij te zijn, dat werd de woensdagavond (gisteravond). Noa vond het ook wel prima πŸ˜‰

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

  1. 11 december 2015 / 13:47

    Wat een gezellige blogpost! Met plezier heb ik naar je vrolijke overzichtje gekeken. Fijn weekend!

  2. 12 december 2015 / 13:32

    Fijn overzicht! Zo’n leuk Sinterklaasinpakpapier! En Noa ziet er een heel erg lieve kat uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.