Home » Weekly favorites: op TV & 2 jaar getrouwd!

Weekly favorites: op TV & 2 jaar getrouwd!

Weekly favorites

Vandaag weer een kijkje achter de schermen: twee jaar getrouwd, leuke events, op kraamvisite en uiteten. Kijk je mee in mijn week?

 

Donderdag

Donderdag had ik ’s ochtends een afspraak in de praktijk en de rest van de dag werkte ik thuis. Als ik thuiswerk dan werk ik aan mijn blog, werk ik mails bij en werk ik adviezen uit voor de mensen die ik begeleid naar hun doel.

Bootcamp Venlo

’s Avonds zoals altijd weer de bootcamp. We rennen altijd naar het veldje waar we de oefeningen doen maar tegenwoordig loop ik omdat rennen niet meer fijn voelt in verband met de zwangerschap. Sis wandelde gezellig mee 🙂 super lief!

Bootcamp Venlo

Muziek en accessoires: check! En goede zin zoals altijd.

Bootcamp Venlo

Ik mag de rechte buikspieren niet meer mee doen dus ja, dan maar wat extra foto’s en filmpjes maken. De derde weekvlog komt vanmiddag online!

Bootcamp Venlo

Hello…

Bootcamp Venlo

Het was weer een grote, gezellige en fanatieke groep! Donderdag gaan we weer bootcampen, je kunt meedoen als je wilt, je kunt je hier aanmelden.

 

Vrijdag

Herbalife ontbijt

Praktijkdag in de ochtend. Ik moest snel zijn dus nam ik mijn ontbijtje mee, ideaal! Vanja moest voor het eerst ook in het weekend werken, hij kwam zaterdag pas weer thuis en zondagavond weer weg. Even wennen haha.

New member experience day venray

En ’s middags naar Venray voor de New member experience day van Herbalife met een deel van Lynn’s team. Veel inspiratie opgedaan en een rondleiding gehad door het mega grote distributiecentrum (blijft elke keer toch indrukwekkend).

New member experience day venray

En vooral ook veel gezelligheid!

home office

Daarna snel naar huis want ik werd gebeld door omroep P&M voor een interview live in de uitzending. Die avond kwam ook de TV reportage op televisie die de woensdag ervoor was opgenomen. Een gedeelte hiervan kunnen jullie terug zien in de vlog die vanmiddag online komt.

 

Zaterdag

no filter

Zaterdagavond kwam Vanja weer terug van het werk en hadden we een bankhang avond samen. Genieten!

 

Zondag

Herbalife aloe mango

Herbalife Aloe Mango is favoriet, zeker met dit warme weer! Super belangrijk om genoeg te drinken.

We gingen op kraamvisite bij Linda en Kevin en kleine Fer. Wauw, wat een mooi mannetje! Ik kan niet wachten tot het bij ons straks ook zover is…

rommelmarkt

’s Middags gingen we even naar mam en Lynn, zij stonden op de rommelmarkt in Horst.

home office

Vanja moest ’s avonds weer gaan werken en ik dacht als hij weg is kan ik net zo goed iets doen dus ik toverde de bank om tot werkplek en werkte die avond door. Heerlijk vind ik dat en het voelt ook totaal niet als werken omdat ik het zo leuk vind om te doen.

home office

Tussendoor volg ik de Olympische Spelen op de voet.

 

Maandag

Ik werkte de hele dag thuis en ik kreeg super veel gedaan, zo’n fijn gevoel!

2 jaar getrouwd

Afgelopen maandag waren we 2 jaar getrouwd. Ik haalde rozen, het nieuwste Harry Potter boek en pantoffels. Van Vanja kreeg ik mooie witte rozen met twee rode rozen erin en een superlief kaartje! Dankjewel schat, ik hou van jou!

cheers

Zoals elk jaar gingen we uiteten bij Niens Horeca in Maasbree. Hier hielden we ook ons trouwfeest twee jaar geleden en ik kwam zelf als kind altijd al bij Niens 🙂

niens horeca maasbree

Je kunt hier echt super lekker eten, aanrader!

uiteten

Wat zullen we eens kiezen?

toetje

Op het eind kregen we een fantastisch toetje, kijk nou hoe tof! Dankjewel Niens voor deze verrassing 🙂

 

Dinsdag

Ook dinsdag werkte ik thuis en deed daarnaast het huishouden. Altijd zo’n fijn gevoel als alles weer schoon en netjes is! Herkenbaar?

strijken

Daar hoort ook de strijkwas bij!

 

Woensdag

Woensdag had ik een hele drukke dag in de praktijk. Ook ’s avonds had ik nog een aantal afspraken. We gaan natuurlijk bijna op vakantie en iedereen wil graag nog voor de vakantie langskomen.

Na de vakantie ga ik regelmatige tijden werken, daar kijk ik best wel naar uit. Ik wil hier alvast aan wennen voor als de kleine er straks is. Nu zijn mijn werktijden elke week anders en ben ik dus heel flexibel, heeft ook zijn voordelen maar wat meer vastigheid vind ik ook wel fijn.

Tot slot zit er nog een super leuk nieuwtje aan te komen over een leuke samenwerking binnenkort!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.