Home » Weekly favorites: rustig opbouwen, food & kapper

Weekly favorites: rustig opbouwen, food & kapper

Weekly favorites

Deze week kon ik al weer wat meer dingen doen, heel fijn! Wel nog veel food foto’s in deze Weekly favorites. Vanaf maandag begint het werkleven weer en draai ik weer de eerste dag consulten in mijn praktijk. Ik heb er weer heel veel zin in. Ik wil het bloggen heel graag consequent blijven doen en ik hoop dat het me lukt om wat vooruit te werken zodat ik zo goed als dagelijks een nieuw artikel online kan zetten. Kijken jullie mee?

Crackers met avocado

Ik kan weer crackers eten, hemels! Dit waren crackers met mozzarella, avocado en wat tomaatjes. En twee (zacht) gekookte eitjes.

Weekly favorites

Het was net alsof Noa merkte dat er iets aan de hand was (ook al is alles prima verlopen hoor). Maar ze is veel aanhankelijker dan normaal en komt telkens bij me zitten en liggen. Niet altijd praktisch maar wel heel cute.

1c

Zondag ging ik voor het eerst weer naar buiten, jeej! Wat fijn… de geur, de wind. I know, dat klinkt heel cliché maar ik had het gemist. Ik ging een dagje uitrusten/werken/bloggen bij mama en Jos. Dat werd een super productieve dag!

Kat op schoot

Ze hebben sinds kort een kitten en tijdens het bloggen kwam hij bij me liggen op schoot.

Lunch

Lunchen.

Tussendoortje

Dit was weer thuis en ik had zin in een tussendoortje.

Poes

We hebben een nieuw standbeeld haha.

Ontbijt met havermout

Ontbijtje: havermout met banaan en kaneel. Heel lekker en vooral lekker warm. In de winter vind ik dat heel fijn.

1i

Mijn Macbook Air is R.I.P. omdat er water overheen is gegaan… Nu moeten we de andere laptop delen. Hopelijk lukt het allemaal met de verzekering en ben ik binnenkort weer eigenaar van een Macbook. Ondanks dat dit ook prima werkt mis ik Apple. Hier werkte ik een dag thuis.

1j

Strijken, moet ook gebeuren.

Kledingkast opruimen

Ik heb eindelijk de kledingkast opgeruimd, plaats!

Make up stash

Tijd om mijn make up stash op te ruimen. Valt wel mee hoeveel make up ik heb hè?

Nieuwe look

Het was alweer een jaar geleden dat ik naar de kapper was geweest, oeps… Weer een flink stuk eraf. Ik heb nu mijn eigen haarkleur zo goed als terug dus ik heb mijn haar niet geverfd. Ik ben er heel blij mee!

Roerei met groenten

Vanja is een koning in lekkere eieren maken!

PuurGezond

Twee nieuwe boeken kwamen binnen via de post. Ik heb ze al bijna uit!

 

Hoe was jullie week?

 

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

  1. 14 januari 2016 / 11:48

    Je haar staat je hartstikke leuk! Goede keuze om het een stuk korter te laten knippen. 🙂
    Ahhh er komt zó veel lekker eten voorbij! Ik krijg gelijk trek in allemaal lekkere broodjes met ei enzo, haha. Balen trouwens van je Macbook. Hopelijk lukt het met de verzekering!

    • 14 januari 2016 / 16:37

      Thanks Sandra! Moet er zelf even aan wennen, denk dat ik net iets langer nog leuker vind. Maar dat komt vanzelf haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.