Home » Weekly favorites: sauna, lunchen & werkweek

Weekly favorites: sauna, lunchen & werkweek

Weekly favorites

De weken vliegen voorbij, op zich een goed teken natuurlijk. Het voelt alleen alsof ik dagelijks een Weekly favorites moet schrijven haha, zo snel gaat de tijd. Moeten is niet het goede woord want de Weekly schrijven is elke keer weer een feestje omdat ik zo kan terugblikken op afgelopen week en dat helpt me echt om in het hier en nu te blijven en blij te zijn met wat ik allemaal doe. Hierdoor kwam ik ook op het idee van de nieuwe rubriek: Geluksmomentjes. Ik weet het: ik val in herhaling als ik zeg dat afgelopen week een drukke week was maar het was alweer een drukke week. En ik hou ervan!

Noa

Er was iemand heel blij toen ik thuis kwam afgelopen vrijdag, hallo weekend!

Spa Sense Geldrop

Die avond gingen we met papa en Mill naar de sauna… Eindelijk… Dit was nog een cadeautje voor vaderdag van ongeveer 3 jaar geleden… Oeps! Maar het was heerlijk, super gezellig en lekker gegeten. We konden zo helemaal relaxed het weekend in.

Pasteitjes

Paaseitjes tijd. Als we dit in huis halen dan gaat het ook altijd op. Ik eet alleen de oranje (witte chocolade) en blauwe (melkchocolade) eruit. De pure vind ik niet zo lekker.

Fitbeauty blog

Vanja maakte me gebakken eieren terwijl ik de blog van Teni (Fitbeauty.nl) las, echt een aanrader en ik vind het extra leuk dat ze collega diëtist is. Ze werkt niet als diëtist, blogt wel over voeding en sinds kort is Teni zelfs fulltime blogger! Voor mij ook een droom, super gaaf!

Made by Malou

Zoals jullie misschien weten volg ik nog veel meer bloggers en nog een andere favoriet is Malou (Madebymalou.nl). Ik vind het heerlijk om mijn weekend te beginnen met Bloglovin’ en koffie.

Ruigh

Zondag lunchten we met mama, Jos, Lynn, Willy en Rianne bij Ruijgh. Daar kun je een hapjesplank samenstellen met allemaal kleine hapjes. Ik nam een cheeseburger en Vietnamese springrolls.

Oma

We lieten (na 1,5 jaar) de wegwerpcamera’s ontwikkelen van ons feest van de bruiloft. Heel slecht I know maar de napret zoveel tijd later was stiekem ook wel leuk. We namen de foto’s meteen mee naar oma.

Gezoete cranberry's

Tijdens het boodschappen doen viel mijn oog op deze cranberries. Hier ga ik binnenkort een artikel over schrijven, komt volgende week online.

Maaltijdsalade

Maaltijdsalade met biefreepjes en quinoa.

LifestyleCenter Venlo

Elke maandagavond is er een meeting in ons LifestyleCenter, dit keer kwam onze upline coach Evert. Weer heel veel geleerd en nieuwe ideeën gekregen om de business te laten groeien.

Thuiswerken

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen begeleid ik vanuit mijn praktijk een stagiaire (Elien). Hier had ik een belafspraak met haar docentbegeleider vanuit de HAN. Elien gaat een kwaliteitsopdracht doen over mijn blog, heel erg leuk! Ook hierover binnenkort meer.

Boekhouding

Ik probeer één keer per week de boekhouding bij te werken. Nu was het alweer 3 weken geleden dus het werd tijd. Toch vind ik het niet erg om bij te houden. Ik hou wel van dingen uitzoeken en overzicht dus als ik klaar ben en alles weer op een rijtje en bijgewerkt heb voelt dat fantastisch.

Griekse yoghurt met amandelen

Mijn lunch.

Orzo met pittige kip

Orzo met pittige kip in the making.

Orzo met pittige kip

En dit was het resultaat. Het was erg lekker!

Snert

De volgende dag maakte ik zelfgemaakte snert (erwtensoep). Ik had dit nog ooit eerder zelf gemaakt maar het was echt heel erg lekker!

Herbalife Rebuild Strength

Donderdagavond was uiteraard weer Bootcamp tijd! Na de bootcamp neem ik altijd deze herstelshake van Herbalife, dit doe ik omdat ik zo op een makkelijke manier mijn eiwitten en koolhydraten kan aanvullen na een training en mijn lichaam zo optimaal kan herstellen.

Bootcamp Venlo

Ik krijg deze foto’s nooit scherp maar dat is een goed teken want dan wordt er ook gewerkt tijdens de Bootcamp. 18 man waren er deze keer, pittige training met heel veel fun!

Bootcamp Venlo

Tussendoor wel nog even tijd voor een selfie met Lynn.

Macbook goud

En toen was het alweer gisteren. Zoals jullie weten is mijn Macbook Air gehemeld begin februari en moest ik het weer even doen met een Windows laptop. Op zich niks mis mee en heel blij dat ik überhaupt een laptop had maar ik miste mijn Macbook enorm. Je beseft je weer even wat je had als je het niet meer hebt. Gelukkig alles kunnen regelen met de verzekering en daarom kon ik gisteren een nieuwe Macbook kopen. Ik ging voor de Macbook 12 inch in goudkleur, ik voel me net een kind in de snoepwinkel.

Macbook 12 inch goud

Nog even wat meer spam, ik ben zo blij met mijn nieuwe liefde… De koffie hou ik er niet boven hoor, no worries! De komende tijd kunnen jullie vast nog wel wat meer Macbook spam verwachten haha.

 

Dat was mijn week weer, geniet van jullie weekend!

 

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

  1. 5 maart 2016 / 13:35

    Ik begin ook altijd graag de dag met bloglovin en een kop koffie/thee 🙂 En wat lief toch hè dat katten zo blij kunnen zijn als je thuis komt 🙂

  2. 7 maart 2016 / 10:02

    Ah wat een leuke week! En ik voel me super vereerd dat je mn blogje zat te lezen en dit had geïnstagramd 🙂
    Liefs!
    Teni

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.