Home » Weekly favorites: Speeltuin & veel vrije dagen!

Weekly favorites: Speeltuin & veel vrije dagen!

Weekly favorites

Vandaag weer een nieuwe Weekly favorites online. Zoals jullie gezien hebben is er vorige week geen online gekomen dus vandaag een dubbele Weekly met extra veel foto’s. We hadden een paar dagen vrij en gingen naar de speeltuin, shopten bij de Primark en afgelopen zondag was het natuurlijk moederdag!

 

Donderdag

Donderdag werkte ik in mijn praktijk. Ik had veel afspraken en een collega diëtist kwam langs om bij te kletsen. Daar leer ik altijd heel veel van, mooi om op zo’n manier te kunnen samenwerken.

Pastasaus

Ik probeerde een nieuwe pastasaus uit met tomatenblokjes, olijven, tonijn, kappertjes en knoflook. Ik vond hem lekker maar (logisch) wel wat ‘visachtig’. Op de een of andere manier is dat toch niet zo mijn ding.

 

Bootcamp Venlo

’s Avonds gingen we weer bootcampen! Hard gewerkt bikkels, op weg naar een summer body!

 

Vrijdag

Aspergesoep

’s Avonds gingen we uiteten met onze sponsors in Herbalife Twan en Betty. Ik ging voor de aspergesoep. Goede keuze!

Kabeljauw

En voor de kabeljauw, ook heel erg lekker!

Spareribs

Vanja ging uiteraard voor de spareribs.

Creme Brûlée

En het toetje mag natuurlijk niet ontbreken. Ik ging voor de crème brûlée.

We hebben een hele gezellige avond gehad, lekker bijgepraat en wat nieuwe stappen voor de business besproken.

 

Zaterdag

Hardlopen

Zaterdag hadden we een vrije dag en we besloten een rondje te hardlopen.

Maasboulevard Venlo

We renden naar de Maasboulevard waar ze kanopolo deden en er was een oefenbaan voor VenloStormt waar we over dik twee weken aan meedoen.

Cappuccino

Ondertussen begon het een beetje te regenen maar we bleven toch buiten zitten. Ik vergat natuurlijk weer een foto te maken van de cappuccino.

Maasboulevard Venlo

Meneer heeft niks in de gaten haha.

 

Zondag

Gezonde mueslirepen

Ook zondag was een rustige dag en maakte ik de gezonde mueslirepen waar jullie het recept inmiddels van kunnen vinden. Ze vielen nog een klein beetje uit elkaar dus daar moet ik nog even wat op verzinnen maar ze zijn wel lekker.

Opa en Oma

’s Middags maakte we een rondje langs alle opa en oma’s. Zo dankbaar dat dit nog kan en dat ze er nog zijn. Genieten!

 

Maandag

Op maandag had ik ’s ochtends een afspraak staan en daarna ging ik snel naar de Lidl want daar kwam de sportcollectie uit die dag. Ik scoorde wat toffe vestjes en truitjes, heel blij mee! Daarna werkte ik thuis en ’s middags had ik weer wat afspraken in de praktijk.

Deze maandag was ook Vanja’s eerste werkdag bij zijn nieuwe baan! Hij heeft het tot nu toe erg naar zijn zin dus dat is natuurlijk heel erg fijn!

Herbalife training LifestyleCenter Venlo

’s Avonds zoals altijd de Herbalife training met het team. Vanja legde het Marketingplan uit.

 

Dinsdag

Dinsdag ben ik vergeten foto’s te maken. Dit was voor mij een thuiswerkdag. Dan werk ik altijd alle rapportages bij, doe ik de boekhouding, beantwoord ik mails en werk ik aan mijn blog. Ik hou van die dagen!

 

Woensdag

Ook woensdag vergat ik foto’s te maken, ik werkte in de praktijk van 8:00 tot 20:00 uur. Dat was een lange dag maar weer veel mensen mogen helpen en dat maakt me blij! Tussendoor zijn Elien (stagiaire) even gaan lunchen en werken bij Ruijgh.

 

Donderdag

Hemelvaart! Lang weekend, vier dagen vrij!

Roeffen Mart

In de ochtend gingen we naar Roeffen Mart in Grubbenvorst. Dat is een hele leuke speeltuin. Mijn nichtjes en neefje waren daar en wij kwamen gezellig mee spelen. Liv wilde met mij van de glijbaan, dat was lang geleden.

Roeffen Mart

En Fee wilde ook mee! Wat worden ze al groot, de tijd gaat zo snel haha.

Roeffen Mart

Tussendoor aten we een ijsje, yum!

Roeffen Mart

Deze foto vind ik geweldig, echt genieten!

Roeffen Mart

Wij speelden ‘piraat’ haha en Liv maakte taartjes van zand. Want ja, piraten moeten ook eten.

Roeffen Mart

‘Roetsjeeee’

’s Middags gingen we shoppen bij de Primark, we hebben weer veel leuke nieuwe dingen gekocht. Het was wel druk in de stad maar dat was niet zo erg.

Burgers & Beers Venlo

We hadden niet zo’n zin om te koken en we wilden al een tijd gaan eten bij Burgers & Beers omdat we daar goede verhalen over hoorden. Nou, het was super lekker, echt een aanrader!

Bootcamp Venlo

’s Avonds ging de bootcamp ondanks Hemelvaart gewoon door! Er waren weer een aantal nieuwe mensen, heel leuk! Vanavond gaan we weer bootcampen, kom je meedoen? Je kunt je hier aanmelden. De eerste proefles is altijd gratis! Let’s get fit for summer!

 

Vrijdag

BreeBronne Maasbree

Ook vrijdag was het heerlijk weer en daarom wilden we gaan zwemmen. In Blerick is het buitenbad weer open na een lange tijd maar het water was nog net te koud volgens de regels dus dit ging nog niet. Daarom besloten we naar BreeBronne te gaan in Maasbree. Lynn en Anne kwamen ook langs en we hebben een super leuke middag gehad. Heerlijk rustig aan, boekje lezen, muziek luisteren en gewoon niks doen. Ohja en eten natuurlijk 😉

BreeBronne Maasbree

Cheese 🙂

BreeBronne Maasbree

Living the good life!

BreeBronne Maasbree

Er was ook een springkussen en ik wilde graag even in de schaduw. Vanja lag heerlijk rustig totdat er wat kinderen kwamen springen haha.

Poes

We kwamen op het idee om te barbecuen bij papa en Milly. Daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Otto de kat drinkt altijd uit dit bakje maar het lukt me niet een actiefoto te maken haha. Na de barbecue deden we nog spelletjes samen.

 

Zaterdag

Luif Venlo

Het kan niet op, ook zaterdag gingen we naar de stad en lunchten we bij Luif. Vanja ging voor de uitsmijter.

Luif Venlo

En ik ging voor een broodje gezond!

Teamavond Herbalife

Zaterdagavond organiseerden we onze teamavond van al onze (actieve) members van Herbalife. Niet iedereen kon die avond maar het was gezellig druk. Normaal doen we dit bij ons thuis maar wij hebben een klein balkon dus verhuisden we naar Hanna en Tessa zodat we lekker buiten in de tuin konden zitten. Het was een super leuke avond, Radler hoort erbij haha. Op het eind gingen we loten voor CR7 (Cristiano Ronaldo) branded oordopjes die we kregen op de laatste Extravaganza in Barcelona. Zusje Lynn werd de gelukkige winnaar!

Kermis Maasbree

Na de teamavond gingen we met mama, Jos en Lynn naar de kermis in Maasbree. De kermis op zich stelde niet meer zoveel voor maar de tent was wel heel erg leuk!

 

Zondag

Zondag was het moederdag! Om 12 uur gingen we lunchen bij mama en Jos, heerlijk gegeten. Bo (de kat) was weggelopen dus dat was even schrikken maar gelukkig hebben ze hem ’s avonds weer gevonden en is hij weer terecht. ’s Middags gingen we weer naar de oma’s en opa en ’s avonds gingen we barbecuen met Vanja’s kant van de familie en kids. Stom dat ik geen foto’s heb gemaakt die dag, helemaal vergeten.

 

Maandag

Maandag werkte ik ’s ochtends in de praktijk. ’s Middags thuis en ’s avonds weer in de praktijk. Ik was dit keer niet bij de training in ons LifetstyleCenter van Herbalife (ik heb er een half uurtje bij kunnen zitten) omdat ik zoveel afspraken had staan die avond. Op zich ook een goed teken.

 

Dinsdag

Witte duif

Dinsdagochtend werkte ik weer in de praktijk en de rest van de dag werkte ik thuis.

Sinds een week ongeveer zitten er de hele tijd twee duiven op ons balkon. Op zich heel erg leuk natuurlijk, ze poepen alleen alles onder…

 

Woensdag

Netflix

Woensdag was weer een thuiswerkdag en ’s avonds deden we even rustig aan en keken we The Mentalist op Netflix en daarna Idols.

Druiven

Snack tussendoor. Ook nog een bakje chips hoor (moet kunnen af en toe) maar daar heb ik geen foto van gemaakt.

 

Dat waren in elk geval genoeg foto’s! Wat heb jij gedaan met dit lekkere weer?

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.