Home » Weekly favorites: teamavond & boswandeling

Weekly favorites: teamavond & boswandeling

Weekly favorites

Jaaaaa dat was weer een toffe week! Veel verschillende dingen gedaan en echt genoten. Gewerkt maar ook tijd voor familie, een fijne balans. Kijk je mee?

Donderdag

Liv

Donderdagochtend à la minute oppassen op ons zieke nichtje Liv. Op zo’n momenten besef ik me weer even hoeveel vrijheid ik heb als eigen baas. Door wat te schuiven kon ik inspringen en dat doe ik dan graag. We hebben gezellig samen filmpjes gekeken en Vanja was ook gezellig mee.

Bibliotheek Venlo

Daarna liepen we naar de bieb om te werken. Ik werk veel vanuit huis maar soms vind ik het ook heel lekker om vanuit een koffietentje te werken. Dit keer werd het de bieb. Coffee please!

Bibliotheek Venlo

We besloten daar te lunchen. Vanja ging voor een broodje rosbief.

Weekly favorites

En ik ging voor champignonsoep. Heerlijk!

Venlo

Rond 3 uur liepen we weer naar huis. Mooie kleuren aan de bomen!

Vrijdag

Kantoor

Vrijdag was weer een praktijkdag. ’s Middag lunchte ik met een Herbalife smoothie en werkte ik tussendoor even mijn to do lijst bij.

Frittata

Eenmaal thuis ging ik koken. Dit was lekker! Frittata met spinazie, zoete aardappel, tomaatjes, avocado en feta. Als jullie willen kan ik het recept een keer delen?

Zaterdag

Boodschappen

Zaterdag hadden we een rustige dag en ’s avonds stond de eerste teamavond op de planning. Ik had wat leuke ideeën voor hapjes en een drankje dus ik ging nog even boodschappen doen. Lopend, zo fijn als het lekker weer is!

Teamavond

We zijn er klaar voor!

Teamavond

Met een hapje en een drankje.

Energy balls

Ik kwam deze ‘energy balls’ tegen op Pinterest en ze zagen er zo lekker uit dat ik deze wilde proberen. Heel geslaagd! Ik denk dat ik ze de volgende keer nog even door de kokos rol. Dit recept staat al op de planning om te delen. Coming soon 🙂

Infused water

Infused water, ziet er altijd zo tof uit vind ik! Ook deze variant kwam ik tegen op Pinterest: bramen en munt. Tip: ‘knak’ de muntblaadjes even en snijd een kruisje of iets in de bramen zodat er meer smaak vanaf komt.

Noa

Nog even knuffelen voordat iedereen komt.

Teamavond

Het was een super geslaagde avond waarin we veel van elkaar hebben kunnen leren. Weer leuke plannen gemaakt voor de komende tijd. Ik heb nu alweer zin in de volgende teamavond.

Zondag

Boswandeling

Zondag gingen we wandelen met Vanja’s oom en tante. Sinds een aantal maanden hebben ze een hond: Juulke, dus dat werd een boswandeling. Super gezellig!

Boswandeling

Hele mooie omgeving!

Boswandeling

Even een selfie tussendoor!

Salade

We besloten daarna ergens te gaan eten en ik ging voor een salade met gerookte kip, yum!

Uiteten

Gezelligheid, ook met Juulke! Het was de eerste keer op een terras, een hele belevenis maar het ging heel goed!

Maandag

Fietsen

Mijn fiets was al een tijd kapot. Waarschijnlijk gevallen en daardoor was de ketting eraf. Maar het is een hele oude fiets met een dichte kettingkast dus ja… uitstelgedrag 😉 Vanja heeft de ketting er weer opgelegd dus kon ik weer fietsen, super fijn! Op weg naar het werk.

Noa

Stagiaire Elien bleef bij ons eten en daarna werkten we ’s avonds nog. Noa kwam er heel braaf bij zitten.

Dinsdag

tussendoortje

Dit vind ik echt een super lekker tussendoortje: speltrijstwafel (biologisch) met een gekookt eitje en wat peper.

Tussendoortje

Het tweede tussendoortje waren weer speltrijstwafels maar dan met rookvlees, avocado, tomaatjes en wat peper. Heerlijk!

Woensdag

Google Analytics

Tussen het werken door had ik Analytics aanstaan en er waren gewoon 23 mensen tegelijkertijd op mijn blog, dat kwam door het artikel over de slechtste dieettips. Deze werd gisteren gewoon meer dan 750 keer gelezen, wow… wat gaaf!

Bodystyle Healthcentre Venlo

Ik ging ’s middags lesgeven bij Gilde Opleidingen en Vanja ging trainen bij Bodystyle. De rest van de dag heb ik nog aan mijn blog gewerkt en artikelen geschreven. Ik begin er steeds meer structuur in te krijgen merk ik en ik vind het super leuk om te doen, dat is natuurlijk het belangrijkste!

 

Zo, dat was de week alweer. We gaan er weer een mooie nieuwe week van maken! 

“What day is it – It’s today. My favorite day”

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.