Home » Weekly favorites: veel familietijd & we krijgen er een nichtje bij!

Weekly favorites: veel familietijd & we krijgen er een nichtje bij!

Weekly favorites

De weken lijken voorbij te vliegen. Vandaag weer een nieuwe Weekly favorites waarin ik je een kijkje geef in mijn week. Lees je gezellig mee?

 

Donderdag

BEO Herbalife

Uiteraard gaat mijn Herbalife shake gewoon mee, super handig voor onderweg! Hier ging ik naar een organisatie meeting van het Herbalife team van onze up upline Evert en Diniëtte in Boxmeer. Het was weer een erg leerzame middag en dankbaar dat we hierbij konden zijn.

 

Vrijdag

Chillen

Vrijdag werkte ik vanuit huis en ’s middags besloot ik naar Hanna en Tessa, Fee en Liv te gaan. Het was zo’n lekker weer! Daar heb ik nog wat emails verstuurd vanuit de tuin en voor de rest heerlijk genoten.

Later in de middag gingen we naar Vanja’s ouders. Judith en Efe en later oma waren er ook. Vanja ging met zijn werk een avond culinair koken en kwam ’s avonds laat met ambachtelijke worstenbroodjes thuis.

 

Zaterdag

Leurs Venlo

Zaterdag: weekend! We besloten te gaan lunchen bij Leurs.

Gender reveal party

Daarna gingen we naar de Gender Reveal party van broertje Willy en Rianne. We dachten toch echt met zo’n 10 man sterk dat het een jongetje zou worden maar de taart was van binnen knal roze dus we krijgen er een nichtje bij! Ik kan nu al niet meer wachten, zo’n lief klein meisje!

Teamavond Herbalife

En ’s avonds was het weer tijd voor onze maandelijkse Herbalife teamavond met ons team. Een hapje en een drankje, veel lol en echt een goede meeting over de business. Veel gebrainstormd over ideeën en wat dingen besproken zodat iedereen volgens dezelfde structuur gaat werken, heel belangrijk. Gelukkig is dit al grotendeels zo dus daar zijn we trots op.

 

Zondag

Couscous

Zondag was er weer een BBS (Business Building Seminar) in Cuijk. Daarna gingen we door naar onze lieve vrienden Linda en Kevin. Linda heeft net zwangerschapsverlof, de laatste loodjes! We kookten samen en dit wil ik jullie niet onthouden want het was echt super lekker! Misschien een idee om het recept met jullie te delen?

Later hadden we zin in een ijsje en gingen we even het dorp in om een lekkere Swirl te halen!

 

Maandag

LifestyleCenter Venlo

Maandag een hele drukke dag in mijn praktijk en ’s avonds is altijd een training in het LifestyleCenter!

 

Dinsdag

Oppassen

Dinsdag werkte ik weer vanuit huis en ging ik ’s middags even een uurtje oppassen op Efe en Liv. Zo dankbaar dat ik dit met mijn werk zo kan inplannen!

Ovenschotel

Daarna gingen we naar Vanja’s ouders om te koken. We hadden zin in een ovengerecht maar onze oven is kapot. We maakten een sperziebonenschotel met gehakt, aardappelpuree en geraspte kaas. Super lekker!

Tinkel

Tinkel was er ook en kwam gezellig bij ons liggen.

 

Woensdag

Aardbeien

Woensdag werkte ik overdag vanuit huis maar ik besloot bij mama te gaan werken en daar kreeg ik een lekker beschuit met aardbeien. Dankjewel lieve mama!

’s Avonds hadden we gasten op de voedingsavond in ons LifestyleCenter waar ze meer hebben geleerd over voeding en Herbalife. Daarna is altijd een proeverij zodat iedereen vanalles kan proberen. Het was een super gezellige avond.

 

Alweer klaar voor een nieuwe week, hopelijk met mooi weer. Het is nu nog zo wisselvallig!

 

Liefs Nicky

Deel:

1 Reactie

  1. 16 juni 2016 / 07:45

    Wat een mega leuk overzicht! wat leuk dat je een nichtje erbij krijgt nu hopen dat het gezond is. liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.