Home Β» Weekly favorites: Vrijgezellenfeest!

Weekly favorites: Vrijgezellenfeest!

Weekly favorites

Kijken jullie weer mee naar afgelopen week? Een afwisselende week met thuiswerken, spreekuur in de praktijk, afspraken in het LifestyleCenter en een vrijgezellenfeest.

Donderdag

Balkon

Donderdag zaten we voor het eerst samen op het balkon. Ooit, ja ooit hebben wij ook een tuin haha. Heerlijke middag gehad. Beetje gewerkt en een beetje tafeltennis gekeken via de laptop.

Noa

Noa vond het ook fijn.

Trouwbankje

Het bankje van onze bruiloft staat buiten! Dit was het ‘gastenboek’ voor alle feestgasten. Super leuke herinnering.

OKT

En tafeltennis kijken dus. Het Olympisch Kwalificatie Toernooi was bezig en Li Jie won een ticket voor de Olympische Spelen!

Bootcamp Venlo

’s Avonds was het natuurlijk weer Bootcamp tijd!

Bootcamp Venlo

Weer een leuke enthousiaste groep. Sinds kort gaan we weer naar het veldje! Kom je vanavond ook meedoen, meld je hier even aan πŸ™‚

Verjaardag

Na de bootcamp door naar de verjaardag van Milly. We gaven met alle kinderen een familie fotoshoot cadeau. Nu nog wel een datum zien te vinden.

Vrijdag

Lunch

Lunchtijd!

Zaterdag

Trein

Zaterdag ging ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens met de trein. Ik vond het altijd heel fijn om met de trein te reizen, koffie erbij en gaan! Op naar het vrijgezellenfeest van vriendinnetje Simone in Scheveningen.

Bodystyle Healthcentre Venlo

Vanja ging niet mee en ging sporten met z’n zus Hanna!

Lunch

Ik kreeg deze super heerlijk uitziende foto doorgestuurd van hem.

Utrecht

Ik sprak met Saskia (ander vriendinnetje) af in Utrecht waar ze me zou ophalen. Ik kreeg van haar een foto doorgestuurd van een kraan zodat ik kon zien waar ze ongeveer stond. In Utrecht waren ze veel aan het werken dus ze kon niet bij het station komen. Op een gegeven moment zag ik de kraan en ik dacht dus dat ik goed ging. Nog een klein stukje verder. En toen… begon de kraan te draaien… Ik heb helemaal in een deuk gelegen. Fijn herkenningspunt dus πŸ˜‰ Maar uiteindelijk hebben we elkaar gevonden!

Vrijgezellenfeest

Hier waren we in Scheveningen. Je kunt wel zien wie er gaat trouwen: Simone!

Ik ken Simone en Saskia van het tafeltennissen. ‘Vroeger’ waren we altijd met z’n 3en, beste vriendinnen en af en toe ook rivalen want ja, dat is topsport. Toch was dat nooit een issue, tijdens de wedstrijd was het strijd en daarna ging de één de ander troosten die verloren had haha, best friends! Achteraf besef ik me eigenlijk pas hoe bijzonder dat was. Ondanks dat we elkaar nu heel weinig zien is dat altijd gebleven. Echte vrienden gaan nooit uit het hart zeggen ze weleens toch?

Scheveningen strand

Strand!!! Jaja, als Limburger zie je dat niet zo vaak πŸ˜‰ Het was best fris, het waaide heel hard en uiteindelijk ging het ook nog regenen. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Expeditie Robinson

We gingen Expeditie Robinson doen, let’s make some fire!

Expeditie Robinson

En we maakten een eigen vlag en een yell.

Scheveningen

Omdat het zo hard waaide konden we de andere groep bijna niet verstaan. Ik vind ons hier net de drie musketiers… πŸ˜‰

Jenga

Jenga!

Expeditie Robinson

En bubbel voetbal, dit was echt super leuk!

Vrijgezellenfeest

Daarna liepen we (met alles onder het zand) naar het restaurant waar we gingen eten.

Vrijgezellenfeest

Selfie met Saskia en Esther (ook van tafeltennis).

Geitenkaassalade

Geitenkaassalade. Als hoofdgerecht had ik een vegetarische pasta. Daarna kwam er een stripper, oh my wat ben ik blij dat ze dat bij mijn vrijgezellenfeest niet hadden gedaan… Het toetje was heel fout: banaan met twee bolletjes chocolade ijs en een toet slagroom. Juist ja…

Hierna zijn we nog even Den Haag in geweest en daarna weer richting huis. Om half 4 lag ik in bed, ik ben ook niks meer gewend haha.

Zondag

Ontbijt

Zondag gingen we eigenlijk ontbijten met Vanja’s familie maar dit ging niet door en is verzet naar een andere datum. Heel jammer maar aangezien ik zo laat thuis was vond ik het ’s ochtends wel prima. We ontbeten buiten op het balkon in het zonnetje. Genieten!

Maandag

Pasta pesto

Maandag begon de werkweek weer en had ik spreekuur in mijn praktijk. Vanja kookte deze pasta met kip, pesto, gedroogde tomaatjes en olijven.

Dinsdag

Hardlopen

Dinsdag had ik in de middag afspraken in mijn praktijk en aangezien ik met de 30 dagen Challenge bezig ben besloot ik efficiënt te doen en te hardlopen naar de praktijk. Op de terugweg moest ik wat dingen halen in de stad en daarna wandelde ik naar huis.

Woensdag

Bodystyle Healthcentre Venlo

Gisteren stond er een krachttraining op het programma met de familie, dat was gezellig! En ja… Ik heb spierpijn, maar dat moet ook want dan verandert er wat!

 

Vanmiddag komt de boekhouder, vanavond bootcampen en morgenmiddag gaan we met de camper naar Papendal voor het Leadership Development Weekend van Herbalife!

 

Liefs Nicky

Deel:

2 Reacties

  1. 22 april 2016 / 08:09

    Oh dat ziet er uit als een heerlijke lunch! Slim om de boterham alvast in stukje te snijden zodat niet al het ei er weer afvalt. :”] En wat een gezellig feestje moet dat zijn geweest (wel jammer van de wind!)!

  2. 22 april 2016 / 08:25

    Super gaaf idee dat bankje!! πŸ™‚ Leuke foto’s weer!! xx Marjon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.