Home » Weekly favorites: waterpret en een volle week!

Weekly favorites: waterpret en een volle week!

Balance your Health

Een druk weekje met een dagje zwemmen bij de Leistert in Roggel. Kijk je mee wat we allemaal gedaan en meegemaakt hebben?

Links: zaterdag gaan we naar de Ikea. Bewust wat eerder dan gepland omdat ik ischias heb en dus niet weet hoe het over een paar weken gaat. We wilden de commode voor de babykamer gaan halen en ik wilde zelf heel graag mee. Rechts: zoals je ziet is het wel iets meer geworden dan de commode. Dat was ook zo gepland hoor haha. Voor ons is een dagje Ikea echt een dagje uit. We vinden het allebei heerlijk. Er zitten ook wat bestellingen van familie bij.

Links: maandag is oppasdag bij opa en oma samen met nichtje Kaylee. Met het warme weer is zwemmen natuurlijk heerlijk om een beetje verkoeling te houden. Rechts: kijk die twee leuk zijn samen dan. Het worden al echt meisjes.

Links: dinsdag gaan we zwemmen bij de Leistert in Roggel samen met mama, Jos, Lynn, Rianne en Kaylee. De dinsdag is voor mij nog een dag die vaker wat lastiger is. Een hele dag alleen is door de ischias bijna niet meer te doen dus als ik dan zo’n dag hulp om me heen heb kunnen we toch nog wat leuks gaan doen! Rechts: selfie, maar Lot is niet echt op aan het letten.

Links: samen met tante Lynn van de grote glijbaan. Rechts: even een tussendoortje.

Balance your Health

Zusjes.

De nesteldrang is on. Donderdag mest ik de besteklade helemaal uit. Wel zittend op een stoel, dat dan weer wel. Ik word steeds creatiever in oplossingen bedenken.

Donderdag heb ik weer een groeiecho bij de verloskundige. Ik ben dan 28 weken zwanger. De kleine man groeit goed en komt niks tekort in mijn buik, fijn!

Grote zus

Kijk dan… zonder aansporing. Gewoon een spontane actie van Lot zelf nadat ik haar uitgelegd had dat mama weer naar broertje had gekeken. Kusje. Nou dan kun je me opvegen hoor.

Links: de buik. Qua grootte lijkt het de afgelopen weken iets stil te staan. Moest ook wel want toen ik 25 weken zwanger was kreeg ik regelmatig de vraag wanneer ik uitgeteld was… Rechts: Fitcamp Venlo draait gewoon door. Men, wat mis ik het om pijnvrij te kunnen sporten. Ik kan niet wachten tot ik weer mee kan gaan doen maar first things first.

Links: lunch. Dit is Kvarg framboos en Campina magere yoghurt kokos met een klein beetje muesli en wat frambozen en blauwe bessen. Rechts: een andere lunch. Heel simpel met twee boterhammen met pindakaas en een appel. Ik dronk er nog een glas Optimel drinkyoghurt bij, heerlijk fris met zo’n weer.

Lot kinderopvang
Vrijdag gaat Lot voor het eerst een uurtje alleen wennen op de kinderopvang. Vanaf 15 augustus gaat ze hier één dag in de week naartoe. Morgen komt er een blog over online.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.