Home » Weekly favorites: zwangerschaps ischias wordt erger..

Weekly favorites: zwangerschaps ischias wordt erger..

Balance your Health

Ik maakte niet zo heel veel foto’s afgelopen week. Dat had vooral te maken met de zwangerschapsischias die toch wel erger werd. Vorige week veel gezeten tijdens het trainingsweekend van Herbalife en volgens mij moest ik daar de week erna de prijs voor betalen. Sinds een paar dagen pak ik af en toe een paracetamol. Iets wat ik daarvoor echt vertikte maar ik had mijn grens aardig bereikt. Met paracetamol zijn net de scherpe randjes eraf, wat een verademing!

Links: ik probeer elke dag te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Hier keek ik een filmpje van Jim Rohn, aanrader. Rechts: we gingen gezellig bbq’n met familie. Lot ligt normaal wel om 19:00 uur in bed maar nu gingen we pas om iets voor 20:00 uur naar huis dus mevrouw was helemaal gesloopt. Maar ze heeft het heel erg naar haar zin gehad.

Links: Nog een barbecue en business. Gezellig bijgekletst met onze Herbalife coaches. Rechts: Weekenddingen! Heerlijk, hier kan ik zo van genieten! Samen in bed tv kijken en nog even luieren en wakker worden.

Links: in het weekend gingen we naar de kinderboerderij en daarna bbq’n bij papa en Milly. Even met mijn zusje op de foto. Rechts: Lot klimt en klautert maar al te graag. Nu dus in een doos met een wc borstel? Wij hebben in elk geval dubbel gelegen van het lachen.

In de zandbak op de kinderboerderij. Ze vond het fantastisch. Zo fantastisch dat de eerste echte driftbui daarna een feit was. Voor alles een eerste keer en volgens mij zijn we weer in een nieuwe fase beland. Verder is ze de vrolijkheid zelve maar een pittig temperament heeft ze zeker wel. En check die blauwe ogen…

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.