Home » Weekly favorites: gezellige random kiekjes uit onze week

Weekly favorites: gezellige random kiekjes uit onze week

Tuininspiratie

Kijk je mee wat we deze week weer allemaal hebben meegemaakt?

Balance your Health

Ik ging uiteten met vriendinnen. De laatste tijd hebben we veel bij zo’n all you can eat concepten gegeten. Ook heel erg lekker maar ik keek er wel naar uit om weer eens à la carte te eten. Het was heerlijk!

Links: Lot zit inmiddels echt in een knuffelfase. Haar pop moet vaak mee als we ergens naartoe gaan en ze komt ons ook vaker gewoon een kus of knuffel geven. Rechts: niet mijn lunch hoor, rosbief tijdens de zwangerschap is niet zo’n goed idee. Ik maakte een foto van mama’s lunch toen ik daar aan het werk was.

Links: die blik hoor… Ze kan zo ondeugend kijken! Rechts: maar ook heel lief zelf spelen als ik me aan het opmaken ben.

Herbalife proteinereep

Ik ga bijna elke dag wel even met Lot naar buiten. Hier gingen we boodschappen doen en nam ik mijn Herbalife proteinereepje mee on the go.

Links: net voordat ik begon met mijn eerste Yin yogales (gewoon thuis). Ik heb behoorlijk last van mijn rug nu ik 23 weken zwanger ben en ik las hier goede verhalen over dus ik besloot het maar eens te proberen. Nou echt hoor, ik ben groot fan! Rechts: die twee zijn zo leuk samen! Ze zijn inmiddels goed aan elkaar gewend.

Weekly favorites

Lot is echt een bewegelijk meisje. Ze klimt en klautert het liefst de hele dag overal op en af. Gelukkig kan ze tot nu toe prima zelf inschatten wat ze wel en niet kan.

Links: samen buitenspelen. Lot rent Noa altijd overal achterna. Rechts: Mijn Herbalife ontbijtje elke dag: F1 shake, aloe mango en thee. Win the morning & you will win the day!

Links: hier komt uiteindelijk nog een terras maar nu ligt er nog zwarte zand. Lot vindt het in elk geval feest. En ik? Als we verder nergens naartoe hoeven probeer ik haar zo vrij mogelijk te laten om alles zelf te ontdekken dus ja, dan laat ik haar lekker zwart worden. Rechts: onze tuin. Het gras gaan we nog een keer helemaal opnieuw leggen, dit is niet mooi aangelegd en er zitten best wel wat kuilen en alles in. Vandaar dat we er nu ook niet heel veel aan doen met dit warme weer in de zin van dat we nog geen watersproeiers hebben en het dus wat dor wordt. Elke keer als ik door onze tuin loop word ik zo blij! Deze foto is gemaakt helemaal achter in de tuin. Het dak wat je op de foto ziet is van ons huis en dat van onze buren.

Oppas tante

Om de twee weken past tante Lynn op zodat ik kan werken. Lot krijgt altijd een smile van oor tot oor als ik haar vertel dat tante Lynn zo komt. Hier kreeg ze dus nog niet de kans om de jas uit te doen en wilde ze haar vijf minuten lang niet loslaten haha. Lief toch?

Ik ben vandaag precies 24 weken zwanger. Ik heb dus behoorlijk last van mijn rug dus het is echt even balans vinden tussen rustig aan doen en juist in beweging blijven. Ach we blijven positief (op natuurlijk wat baalmomenten na) want ik besef me heel goed hoe bijzonder het is dat er weer een baby in mijn buik mag groeien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.