Home » Weekvlog #15: 30 weken zwanger | Meubels babykamer af!

Weekvlog #15: 30 weken zwanger | Meubels babykamer af!

30 weken zwanger

30 weken zwanger, weer zo’n mijlpaal! Deze week maakten we de meubels in de babykamer af, een heel fijn gevoel! Ik begon ook met de eerste kleine dingetjes in te richten. De komende weken gaan we naar de IKEA en Babydump dus dat gaan jullie terug zien in de volgende vlogs. Verder geef ik weer een zwangerschapsupdate en vertel ik jullie wat meer over hoe het met me gaat en wat er in deze week gebeurt met de baby en mij. Ik merk namelijk wel dat ik de laatste weken in ga, fysiek wordt het allemaal wat zwaarder dus je ziet in deze weekvlog ook een aantal ‘bed hang dagen’ haha.

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te zien! Zoals elke week staat de vlog woensdag om 10:00 uur al online op mijn YouTube kanaal. De zaterdag erna (vandaag dus) komt hij online op mijn blog. Wil je hem dus eerder zien, abonneer je dan even gratis op mijn YouTube kanaal 🙂

Een heel fijn weekend allemaal!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.