Home » Weekvlog 16: 31 weken zwanger | Hartje luisteren & babyshoppen

Weekvlog 16: 31 weken zwanger | Hartje luisteren & babyshoppen

31 weken zwanger

De nieuwe vlog met zwangerschapsupdate staat online! Ik ben 31 weken zwanger. Het was best een pittige maar wel super leuke week. We hadden een controle bij de verloskundige waar we naar het hartje hebben geluisterd, alles was perfect. De kleine is super beweeglijk in mijn buik. Ik hoef maar even te gaan zitten en m’n buik vliegt van links naar rechts, zo bijzonder! Afgelopen week was ook de opening van een nieuwe locatie in Blerick van de sportschool waar ik mijn diëtistenpraktijk heb, BodyStyle HealthCentre. Daar deed ik bodyscans bij de gasten en daarna gingen Vanja en ik door naar de Ikea waar we heel veel nieuwe spullen kochten om ons huisje te pimpen. Ohja, ik scoorde ook nog wat nieuwe items bij de Primark. Ik laat het je allemaal zien, kijk je mee?

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Ik hoop dat je de video leuk vond om te kijken, laat het me zeker weten in de comments!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.