Home » Weekvlog #18: 33 weken zwanger | Zwangerschapsshoot & pakjesavond

Weekvlog #18: 33 weken zwanger | Zwangerschapsshoot & pakjesavond

33 weken zwanger

Er is vanalles gebeurd de afgelopen tijd, wat een rollercoaster. Zo moesten we aan het eind van deze vlog afscheid nemen van lieve opa (niet in de vlog) en mochten we ons nichtje verwelkomen. Bizar hoe leven en dood dan opeens zo dichtbij komen. Qua vlogs lopen we hierdoor nog een weekje achter dus in deze vlog vieren we pakjesavond bij mama en hebben we een hele toffe zwangerschapsshoot.

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Morgen komt de weekvlog van 34 weken zwanger online op mijn YouTube kanaal. Omdat ik nu verlof heb wil ik graag een inhaalslag maken zodat we weer ‘bij’ zijn, dat is in elk geval het streven. En no worries voor de mensen die bang zijn dat ik teveel doe. Vlogs editen kan ik ook gewoon vanuit bed en ik vind het echt super leuk om te doen dusja, dan is het ook een beetje ontspanning toch?

Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te kijken!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.