Home » Weekvlog #19: 34 weken zwanger | Nichtje Kaylee geboren, oma 90 jaar en sinterklaas bij de nichtjes

Weekvlog #19: 34 weken zwanger | Nichtje Kaylee geboren, oma 90 jaar en sinterklaas bij de nichtjes

34 weken zwanger

34 weken zwanger alweer! Deze week vierden we sinterklaas bij onze nichtjes, wordt ons nichtje Kaylee geboren, wordt oma 90 jaar en nemen we afscheid van lieve opa. Wat een rollercoaster…

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Omdat ik nu verlof heb wil ik graag een inhaalslag maken zodat we weer ‘bij’ zijn, dat is in elk geval het streven. Ik ben vandaag 36 weken en 1 dag zwanger, de weekvlog van week 35 wil ik komende dagen een keer uploaden zodat volgende week woensdag gewoon de weekvlog van deze week online kan komen en we dus weer bij zijn. En no worries voor de mensen die bang zijn dat ik teveel doe. Vlogs editen kan ik ook gewoon vanuit bed en ik vind het echt super leuk om te doen dusja, dan is het ook een beetje ontspanning toch?

Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te kijken!

 

Liefs Nicky

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.