Home » Weekvlog #20: 35 weken zwanger | Huisje kerstklaar & eindelijk zwangerschapsverlof!

Weekvlog #20: 35 weken zwanger | Huisje kerstklaar & eindelijk zwangerschapsverlof!

35 weken zwanger

Ik ben alweer 35 weken zwanger. Deze week pakken we de draad met het vloggen weer op na het afscheid van opa, ga ik met zwangerschapsverlof en maken we ons huisje kerstklaar. En we scoren wat laatste dingen bij de Ikea. Kijk je gezellig mee?

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben vandaag 37 weken en 3 dagen zwanger, de weekvlog van 36 weken zwanger komt maandag online op mijn Youtube kanaal en de weekvlog van 37 weken zwanger komt volgende week woensdag online op Youtube en dan zijn we weer helemaal bij met de weekvlogs.

Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te kijken!

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.