Home » Weekvlog #23: 38 weken zwanger | Bevallen van dochter Lot ♡

Weekvlog #23: 38 weken zwanger | Bevallen van dochter Lot ♡

38 weken zwanger

Het heeft even geduurd tot deze weekvlog online kwam. Het was even zoeken naar een ritme (als je het zo al kunt noemen) en we hebben er bewust voor gekozen eerst even volop samen te genieten van onze dochter en het vloggen en bloggen pas weer op te pakken als we daar zin in hadden.

Vanja is sinds gisteren weer aan het werk dus ik wil proberen de draad weer een beetje op te pakken. Verwacht nog geen vast uploadschema, ik heb namelijk geen idee of het lukt om tussendoor aan mijn blog en YouTube kanaal te werken en ik wil nu nog niet de druk voor mezelf dat er een artikel of vlog online ‘moet’.

Ik ben bevallen met 38+6 dagen, alles is goed gegaan en dit is de eerste weekvlog met Lot. Omdat de zwangerschap er nu dus op zit sluiten we hiermee ook de serie met zwangerschapsupdates af. Ik hoop dat jullie de video’s leuk vonden om te volgen.

Ik blijf zeker doorgaan met vloggen dus de komende tijd kun je zeker nieuwe video’s verwachten!

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Daar is ze dan! Wat zijn we blij en vooral heel trots. We genieten volop, zelfs van de gebroken nachten 😉

 

Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te kijken!

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

3 Reacties

  1. 1 februari 2017 / 12:30

    nogmaals gefeli! wat trekt Vanja die kleertjes bij Lot soepel aan zeg! leuke vlog! ik vond het leuk om je te volgen en ik blijf je gewoon volgen, want vlogs met een baby zijn ook leuk;)

    • 1 februari 2017 / 17:45

      Dankjewel! Dat ging inderdaad behoorlijk soepel, de kraamhulp en verloskundige waren verbaasd en vroegen al of hij vaker geoefend had haha 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.