Home Β» Weekvlog 25: Eerste keer naar buiten met dochter Lot

Weekvlog 25: Eerste keer naar buiten met dochter Lot

Vlog

De allereerste weekvlog van ons als papa en mama. We gaan voor het eerst naar buiten en we shoppen leuke items bij de Prenatal. Voor de rest hebben we (veel) kraambezoek en genieten we heel erg van onze dochter Lot.

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Ik ben bezig met een inhaalslag van de weekvlogs zodat we snel weer helemaal bij zijn. De volgende vlog is inmiddels ook klaar en zal morgen online komen dus hou mijn blog en Youtube kanaal in de gaten πŸ™‚

 

Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te kijken!

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.