Home » Weekvlog 41: EERSTE MOEDERDAG ♡

Weekvlog 41: EERSTE MOEDERDAG ♡

weekvlog

Allereerst excuus voor de paar uur vertraging. We hebben zo’n toffe week gehad dat de vlog een beetje langer is dan normaal en daardoor lukte het helaas niet deze gisteren helemaal te editen. Ik ben normaal namelijk een hele dag bezig met het editen van de weekvlog, dus daar gaat veel tijd inzitten. Maar dat doe ik met alle liefde en plezier want ik vind het super leuk om te doen!

Deze week hebben we weer meetingen met ons Herbalife team, gaan we zwemmen en vier ik voor het eerst echt moederdag! Ik werd helemaal in de watten gelegd en verwend met mega cadeaus, maar het allermooiste cadeau is Lot zelf natuurlijk, want daardoor mag ik mij mama noemen!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Pacific Sun By HookSounds HookSounds Music

Deel:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.