Weekvlog 41: EERSTE MOEDERDAG ♡

weekvlog

Allereerst excuus voor de paar uur vertraging. We hebben zo’n toffe week gehad dat de vlog een beetje langer is dan normaal en daardoor lukte het helaas niet deze gisteren helemaal te editen. Ik ben normaal namelijk een hele dag bezig met het editen van de weekvlog, dus daar gaat veel tijd inzitten. Maar dat doe ik met alle liefde en plezier want ik vind het super leuk om te doen!

Deze week hebben we weer meetingen met ons Herbalife team, gaan we zwemmen en vier ik voor het eerst echt moederdag! Ik werd helemaal in de watten gelegd en verwend met mega cadeaus, maar het allermooiste cadeau is Lot zelf natuurlijk, want daardoor mag ik mij mama noemen!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Pacific Sun By HookSounds HookSounds Music

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.