Weekvlog #47: Quality time met ons gezinnetje

weekvlog

Deze week gingen we op bezoek bij Willy, Rianne en Kaylee. We hadden een barbecue met ons Herbalife team, verder heel veel quality time met ons gezinnetje en Lot maakte kennis met de natuur in de mega tuin op Dubbroek. Wat hebben we genoten! Kijk je mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Muziek: Pacific Sun By HookSounds HookSounds Music

Balance your Health

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn plekje op het internet waar ik al mijn hersenspinsels deel en je een kijkje geef in ons leven.
Ik ben Nicky (28), getrouwd met Vanja (30) en mama van Lot (1). Ik ben in oktober uitgerekend van baby nr. 2.

Ik schrijf- en vlog over een fitte lifestyle, het mama zijn en eigenlijk alles wat me bezighoudt. Ik sta bekend om mijn positieve mindset en ik inspireer- en coach anderen als Herbalife coach naar een healthy active lifestyle.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan even op de over ons pagina.

Mommy – Lifestyle – Mindset – Coaching

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.