Home » Weekvlog #51: Meidenweekend en shoppen bij de Primark

Weekvlog #51: Meidenweekend en shoppen bij de Primark

Weekvlog

Ik ga shoppen bij de Primark en ik kom terug met nieuwe kleren voor Lot in plaats van voor mezelf. Op donderdag ga ik weer bootcampen  en Lot en ik zijn het weekend alleen (dus meidenweekend) omdat Vanja is werken. Tot slot experimenteer ik met een nieuw ochtendritueel om net wat meer structuur in mijn dag te krijgen. Kijk je weer mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Weekvlog 28 komt komende zaterdag online en dan zijn de weekvlogs weer up to date. Excuses nogmaals voor de vertraging.

 

Liefs,
Nicky

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Muziek: Pacific Sun By HookSounds HookSounds Music

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.