Home » Weekvlog #59: Vanja 30 jaar!

Weekvlog #59: Vanja 30 jaar!

Weekvlog

Leuk dat je weer kijkt naar de nieuwe weekvlog! Vanja wordt 30 jaar en we vieren dat natuurlijk met een feestje! Ik maak bananen pannenkoekjes voor Lot, ze vindt het heerlijk! Deze week ben ik best wel moe en kom ik erachter dat ik best wel op mijn tenen heb gelopen de laatste tijd dus pak ik toch hier en daar wat meer rust, moeilijk! Kijk je met ons mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.


Muziek: Pacific Sun By HookSounds HookSounds Music 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.