Home » Weekvlog #66: Na 4 jaar weer tafeltennissen & eettips voor een dreumes!

Weekvlog #66: Na 4 jaar weer tafeltennissen & eettips voor een dreumes!

Weekvlog

Een vol weekje deze keer! We gaan klimmen en klauteren bij Monkey Town samen met papa. Ik probeer een nieuw gerecht uit wat super lekker blijkt te zijn en ik deel wat eettips voor een dreumes. In elk geval hoe wij met bepaalde dingen omgaan. Wie weet heb je er wat aan 🙂 Stel je vragen ook gerust in de comments! In het weekend gaan we naar Zwolle voor een dagje NK Tafeltennis. Daar zie ik mijn vriendinnen Saskia en Simone weer met de kids. Wij hebben vroeger altijd samen in het Nederlands Team gespeeld samen en ik sla na 4 jaar eindelijk weer eens een balletje! Stiekem vond ik het super leuk!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.