Home » Weekvlog #9 – Praktijk verhuizen & back to work

Weekvlog #9 – Praktijk verhuizen & back to work

weekvlog

We zijn inmiddels alweer bij weekvlog 9! Dit was de week waarin ik weer aan het werk ging na een heerlijke vakantie en… ik ging klussen in mijn nieuwe praktijk. Binnenkort meer info 🙂

Afgelopen zondag vierde ik ook mijn verjaardag met lieve familie en vrienden. Kijk je weer gezellig mee?

Bekijk de video in HD voor de beste kwaliteit.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

In de volgende weekvlog ga ik samen met mijn zusje naar een beurs voor ondernemers, pak ik het sporten weer op en werk ik voor het eerst op vaste werktijden om alvast een beetje te wennen als ons kleine meisje er straks is. Dit weekend beginnen we met de babykamer en morgen is de Marathon van Eindhoven waar Vanja aan meedoet en nog een aantal teammembers. Dus volgende week zeker weer kijken.

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.