Home » Welkom Manon – Even voorstellen!

Welkom Manon – Even voorstellen!

Welkom Manon

Zoals jullie weten ben ik met zwangerschapsverlof en heb ik mijn diëtistenpraktijk sinds begin januari (met een gerust hart) overgedragen aan Manon. Als je nu dus een afspraak maakt voor in de praktijk zul je haar tegenkomen en daarom stelt ze zichzelf even kort voor in dit artikel!

*Mijn Herbalife afspraken worden overgenomen door Vanja en mijn schoonzus, als je meer info wil over Herbalife kun je mailen naar info@balanceyourhealth.nl onder vermelding van Herbalife. Dit staat dus los van mijn diëtistenpraktijk 🙂 

 

 Hallo allemaal!

Vanaf begin januari 2017 mag ik tijdelijk diëtistenpraktijk Balance your Health van Nicky overnemen in verband met haar zwangerschapsverlof. Mijn naam is Manon Beurskens, ben 22 jaar en in juli 2015 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek op de HAN in Nijmegen. Ik heb gedurende mijn opleiding een jaarstage doorlopen binnen ziekenhuis VieCuri Medisch Centrum, waar ik sinds mijn afstuderen werkzaam ben als diëtist op vrijwel alle klinische afdelingen. Daarnaast verzorg ik poliklinische spreekuren voor de 1e lijnspraktijk die gekoppeld is aan het ziekenhuis en de MAASTRO clinic.
Naast mijn werkzaamheden binnen het ziekenhuis wil ik graag werkervaring opdoen binnen een andere setting om zo mijn kennis en kunde als diëtist te vergroten en zo meer/andere cliëntgroepen te kunnen behandelen en begeleiden. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij Balance your Health een leuke tijd tegemoet ga, ik hoop jullie snel een keer te zien!

Op maandag- of dinsdagavond en/of zaterdagmorgen ben ik werkzaam in de praktijk, tot dan!

Groetjes, Manon

 

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.