Home » Werk met mij

Werk met mij

Werk met mij

Ontwerp zonder titel-104

Moms in power maandmembership (coming soon!)

fitontbijt

6 dagen kennismaken met het FITontbijt Eenmalig – €20

fitcall

Gratis 1:1 FITcall

Herbalife Nutrition

Start met het FITplan incl FITontbijt, gepersonaliseerd plan en 1:1 coaching – Maandprogramma basis €140

Maandmembership

Moms in power

Denk aan deze thema’s: mindset, journallen, boeken, natuurlijk opvoeden/vrijeschool/antroposofie, miracle morning ochtend routine, voeding (orthomoleculair), workouts, law of attraction/positieve mindset, plannen, supplementen (orthomoleculair), spiritualiteit. Ik ga ook werken met gastsessies van experts op deze gebieden!

Los van de community en gezelligheid wordt het dus ook echt een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, kunt groeien op heel veel verschillende thema’s. Dus echte waarde om een deep dive te doen in jezelf en aan de slag te gaan!

Ik merk keer op keer dat ik nog veel meer en veel breder wil inspireren, samenbrengen en verbinden. Niet alleen op het stukje lifestyle met het FITplan. Ik ben zelf al ruim 10 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling. Sinds 5 jaar ben ik mama en dat heeft me zoveel lessen en inzichten gegeven. Kids zijn onze grootste spiegels! In die jaren heb ik heel erg gezocht naar hoe andere mama’s dingen doen. Dit ging voornamelijk 1:1 via Instagram en dat is iets waar ik enorm dankbaar voor ben, de herkenning en het verbinden is heel fijn. Maar ik miste het samen zijn in een community. Een safe space waar je alles kunt delen en vooral ook elkaar kunt inspireren en helpen. Daarom ga ik ervoor zorgen dat die community er gaat komen. Allemaal mama’s die met elkaar kunnen delen en connecten. Allemaal mama’s die op zoek zijn naar persoonlijke groei. 


Hell yes, dit wil ik!

boek je matchcall met mij

Gratis fitcall

Heb je vragen over het FITplan en ben je geïnteresseerd? Twijfel je nog? Boek dan gratis je FITcall met mij zodat we samen kunnen kijken naar jouw FITdoelen en ik je vrijblijvend uit kan leggen hoe het FITplan jou kan helpen. 


Plan je call met mij!

6 dagen kennismaken met het fitontbijt

Fitontbijt

Op een laagdrempelige manier kennismaken met het FITontbijt en een gezonde actieve en happy lifestyle.

Voor 6 dagen ga jij voelen, proeven en ervaren wat het ontbijt van Herbalife Nutrition (FITontbijt),
mijn 1:1 coaching en de FITcommunity voor jou kan betekenen.

Eenmalig: €20


Ik wil het FITontbijt proberen!

all in one concept

Gepersonaliseerd fitplan

Start met het FITONTBIJT
Gepersonaliseerd plan
1:1 coaching 

De start van jouw fitjourney waarbij je stap voor stap leert om een gezonde en gelukkige levensstijl te creëren EN te behouden. 

​Maandprogramma basis:  €140,-


Ik wil starten met het FITplan


Zoek je iets?