Home » WIJ ZIJN ZWANGER!

WIJ ZIJN ZWANGER!

Wij zijn zwanger

Eindelijk kunnen we het dan vertellen: wij zijn zwanger! Vanochtend hebben we de tweede echo gehad en alles was gelukkig goed. We zijn helemaal happy!

Wat spannend om dit nu eindelijk te typen. Het eerste trimester zit er bijna op!

De eerste weken ben ik goed doorgekomen, ik mag niet klagen. Met vlagen misselijk en behoorlijk vermoeid, maar hee er gebeurt ook vanalles in mijn lichaam natuurlijk. Ik heb geprobeerd wat rustiger aan te doen. Bloggen schoot er vaak bij in vanwege de vermoeidheid en daar baalde ik enorm van. Maar goed, ze zeggen dat je er maar het beste aan kunt toegeven dus dat heb ik maar gedaan. Inmiddels is de energie weer (grotendeels) terug, heel fijn!

Ik ben uitgerekend op 18 januari 2017.

Dit verandert natuurlijk ook het een en ander op mijn blog. Ik wil 1 keer per week een zwangerschapsupdate of gerelateerd artikel online zetten, niet ’te’ vaak omdat ik denk dat niet iedereen op zwanger spam zit te wachten 😉

 

Ik ben onwijs benieuwd naar jullie reacties op dit bijzondere nieuwtje! Laat ze me weten via de comments.

 

Liefs Nicky

Deel:

13 Reacties

 1. 24 juni 2016 / 15:18

  Van harte gefeliciteerd! Ik wens jullie veel gezondheid, geluk, en liefde toe! Genietze en liefs,
  Mijntje.

 2. Judith
  24 juni 2016 / 15:47

  ❤️❤️❤️❤️

 3. Esmee
  24 juni 2016 / 20:41

  Wat leuk!!!
  Het is ook zo enorm bijzonder.
  Van harte gefeliciteerd. Geniet ervan, de tijd vliegt.

 4. 24 juni 2016 / 22:09

  Gefeliciteerd, ik wens je een fijne zwangerschap toe!!

 5. Esmee aan den boom
  25 juni 2016 / 22:47

  aah super leuk nieuws! proficiat

 6. 27 juni 2016 / 15:19

  Proficiat Nicky en natuurlijk ook voor Vanja. Geniet van deze mooie bijzondere tijd samen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.