Home » Win 30 euro shoptegoed op Telefoonhoesjestore.nl

Win 30 euro shoptegoed op Telefoonhoesjestore.nl

Telefoonhoesjestore

Vandaag heb ik een extra leuke verrassing voor jullie. Ik mag namelijk in samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl €30,- shoptegoed weggeven! Hiermee mag je zelf leuke telefoonhoesjes of accessoires uitzoeken die je telefoon helemaal op zullen vrolijken. 

Heb je al een leuk telefoonhoesje? No problem! Je mag het shoptegoed natuurlijk ook uitgeven aan een hoesje voor je tablet of aan handige accessoires. Ik kan zelf nooit genoeg hoesjes hebben, er zijn altijd wel weer leuke nieuwe printjes. Neem maar eens een kijkje op de site om te zien wat ze allemaal hebben.

Dus heb je nog een hoesje nodig voor je telefoon, ben je bijvoorbeeld helemaal weg van een iPhone 6s hoesje of kan je telefoon nog wel een handige accessoire gebruiken? Doe dan mee!

 

Wat moet je doen om kans te maken

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
 • Like de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl 🙂

 

De winactie loopt tot en met 14 april. De winnaar/winnares krijgt een persoonlijk mailtje, dus check je mailadres even goed!

Deel:

12 Reacties

 1. Aimy
  1 april 2016 / 07:35

  Ik doe graag mee! Had bij mijn vorige telefoon keuze uit 6 telefoonhoesjes (omdat ik hoesjesverslaafd ben) en nu heb ik een nieuwe telefoon en heb ik er nog geen één! 🙁

  aimywijnen@hotmail.com

 2. alexandra
  1 april 2016 / 08:51

  Wat een super actie wie niet waagt wie niet wint.
  Dus probeer het gewoon….

 3. Anna
  1 april 2016 / 09:04

  Leuk zeg! Ik doe graag mee! Ik zou dan een hoesje voor mijn Huawei P8 lite kopen en mijn vader heeft volgens mij nog een hoesje voor zijn Nokia nodig!

 4. Anita H.
  1 april 2016 / 11:00

  Ik doe ook mee! Een telefoonhoesje kan ik altijd gebruiken.

 5. Elien van Doormaal
  1 april 2016 / 14:09

  Over 1 maand mag ik een nieuwe telefoon uitzoeken dus dan kan ik weer nieuwe hoesjes gaan sparen!

 6. 1 april 2016 / 17:18

  Oh ik kan wel een nieuw hoesje gebruiken! Ik doe graag mee!

 7. 2 april 2016 / 09:44

  De Facebook heb ik geliked en ik doe zeker mee met deze winactie, omdat hij zo leuk en en Telefoonhoesjestore heeft leuke accessoires en leuke hoesjes.

 8. 4 april 2016 / 11:48

  Ik wil ook graag meedoen! Momenteel heb ik een iPhone 5S en het is zichtbaar dat ik mijn hoesje al maanden gebruik. In je titel staat trouwens ‘stoptegoed’ in plaats van ‘shoptegoed’, misschien niet helemaal de bedoeling? 🙂
  Leuke winactie trouwens!

  • 4 april 2016 / 11:52

   Ohhh dankjewel voor de correctie (heb het artikel heel vaak nagelezen maar nog overheen gelezen, oeps..). Het is inmiddels aangepast 🙂 Leuk dat je meedoet!

 9. 5 april 2016 / 18:10

  Ik heb sinds kort een nieuwe telefoon en dus een hoesje is wel welkom 🙂 Toffe winactie!

 10. Marianne
  14 april 2016 / 11:33

  Ik doe heel graag mee. Ik was net naar een hoesje aan het kijken en zie je actie. Als het goed is komt dadelijk de postbode met mijn nieuwe telefoon. (een verlaat verjaardagscadeau). Hier moet natuurlijk een mooi passend hoesje bij uitgezocht worden.
  Ik heb al wel wat leuks gezien bij telefoonhoesjesstore. Dus nog even duimen draaien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.