Home » Winnaar Herbalife Level 10 Challenge… Wauw!

Winnaar Herbalife Level 10 Challenge… Wauw!

Nicky1

Afgelopen vrijdag was de prijsuitreiking van de Herbalife Level 10 Challenge waar ik aan mee heb gedaan. Ik deelde eerder mijn verhaal over mijn ups en downs al maar nu was het moment van de prijsuitreiking eindelijk daar! Vooraf ging het me helemaal niet om het winnen maar ik had toch wel wat gezonde spanning, het leek net alsof ik weer een belangrijke wedstrijd moest tafeltennissen.

Toen de avond ging beginnen kwamen we vrij snel bij de Member Challenge categorie: Fat Loss, dat was de categorie waar ik in meedeed. Eerst werden de genomineerden bekend gemaakt, yes daar zat ik bij. Vervolgens blijven er nog maar twee namen over op het scherm en dan zit je bij de laatste twee en dan moet/mag je naar voren. Yes, ook daar zat ik bij.

En dan sta je daar op dat podium. Er werden kort wat vragen gesteld zodat het publiek een idee had wie er op het podium stonden en toen werd bekendgemaakt wie er had gewonnen. Dat ging echt in een flits en…. Ik had nog gewonnen ook! Wauw dat voelde toch wel heel erg tof, toch weer een stukje extra erkenning voor wat je gedaan en gepresteerd hebt. Ik kreeg mijn prijs ook nog uitgereikt door Mark Dakriet (zanger van Replay). Mark is zelf bijna 90 kg afgevallen, wow, respect!

NickyVoor mij was het ook een stukje bevestiging in het werk wat ik doe: het coachen van mensen naar een bepaald doel en naar een gezonde actieve levensstijl. Goed voorbeeld doet volgen. Dit heeft me nog meer laten zien hoe tof het is dat je 90 dagen lang (en daarna natuurlijk nog) aan jezelf werkt en grote veranderingen neer kunt zetten.

nickywinnaarInmiddels begeleid ik alweer 16 mensen specifiek voor deze Challenge gedurende deze 90 dagen. Iedereen met hele uiteenlopende doelen: de een wil wat afvallen, de andere wil strakker worden, vetpercentage verlagen en sommige willen spiermassa opbouwen. Inmiddels hebben we bij BodyStyle HealthCentre (waar ik mijn praktijk en LifestyleCenter draai) de handen ineen geslagen en gaan de deelnemers, naast voedingsbegeleiding door mij, ook met een Personal Trainer aan de slag. Heel tof!

Level 10 voor en na

Lijkt het je ook leuk om de Challenge aan te gaan en je doel te behalen in 90 dagen met voedingsbegeleiding en sportbegeleiding? Stuur dan even een mailtje naar info@balanceyourhealth.nl voor meer info.

Fotocredits voor Mike Godlieb

 

 

Deel:

2 Reacties

  1. isabelle Catrysse
    8 november 2017 / 14:20

    Welke workouts heb je gedaan om dit resultaat te behalen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.